Yhteistyö

Jane Iredale Magic Mitt

 
 

 Yhteistyö Jane Iredale

Sain Jane Iredalilta kokeiltavakseni tämmöistä söpöä vaaleanpunaista käsinettä, Ihmehanskaa. Olinkin jo kuullut tästä hanskasta ja luulin sitä samantapaiseksi kuin esimerkiksi Sensailla on. Sensain hanska on kuivuessaan todella kova ja kosteana jotenkin sienimäinen ja nihkeä. Monet vannovat tämän Sensain lappusen nimiin ja itse totesin sitä kokeiltuani, että kyllä se puhdistaa, mutta on jotenkin turhan nihkeä ja tuntuu siltä, kuin ihoa hankaisi. Luulin, että Jane Iredalin Ihmehanskassa on sama koostumus, mutta yllätykseni oli suuri. Hanska oli pehmeä niin kuivana kun märkänäkin.

 
Olin epäileväinen silti, että mitähän tasoa puhdistus on, mikäli se tapahtuu vain tämän hanskan ja veden avulla. Ripsiväri (Diego Dalla Palma) lähtee minulla lämpimällä vedellä muutoinkin, mutta geelimäinen rajaus ( Estee Lauder) tuppaa jäämään silmien ympärille tiukasti kiinni pestäessä. Mutta kastelin hanskan läpimäräksi ja sivelin sillä ensin kasvot joka puolelta ja sitten siirryin silmiin. Hei, tämähän toimii. Silmämeikkejä piti kyllä aikansa pyyhkiä, mitään simsalabim-juttua ei tapahtunut, mutta meikki irtosi ja silmänympärys tuli puhtaaksi. Olin todella innoissani, sillä tämähän olisi loistotuote matkoilla ja mökillä. Paksumpi Diorin BB- voide vaati jo pariin kertaan putsaamista, sillä pelkäsin, ettei voide ollut lähtenyt heti kunnolla. Kasvojen iho ei tuntunut mitenkään kiristävältä ja iho ei punoittanut normaalia enempää. Wau!
 

Pelkäsin kyllä, kaikki ne meikkiviirut nähdessäni, ettei hanska taida hevin puhdistua, mutta minulla oli jotakin Bayliss and Harding palasaippuaa, joka irrotti meikit kertaheitolla, sitten vaan hanska johonkin ilmavaan paikkaan kuivumaan ja valmista tuli. Olen käyttänyt tätä vain iltaisin ja aamulla puhdistan ihoni ihan Dermalogican geelillä. Kaikkea ne keksiikin. Kokeilun arvoinen, ehdottomasti.

                                                         With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *