Sisustaminen

Karahvit Sagaform ja Evasolo

Meillä ei kotona ole kovasti panostettu mihinkään tiettyjen design tuotteiden hankkimiseen, mutta jos joku miellyttää, niin se on hankittu ja mielellään niin, ettei se tyhjennä koko lompakkoa. Osa design tuotteista on saatu lahjoina, jouluisin tai merkkipäivinä. Tässä pari joululahjaa, jotka mieheni on saanut. Nimittäin Sagaformin Oval Oak suupuhallettua lasia tammikorkilla on ihan tyylikäs Skandinaavisen muotoilun mitat täyttävä karahvi. Kaunis, mutta kertaakaan sitä ei ole tullut muistaneeksi käyttää. Siellä se on nököttänyt vitriinin päällä ypöyksin. Tähän voisi tietenkin sen punaviinin kaataa ja siitä sitten vieraille tarjoilla, mutta onpa jäänyt tekemättä.

Evasolon karahvi tippavapaalla nokalla on Tanskalaista muotoilua parhaimmillaan ja tähän saa puettua ylle erivärisiä takkeja. Meillä on musta, mutta missähän lie. Lisänä tähän settiin tuli neljä peruslasia. Kaatonokalla kaataminen on helppoa, sillä olen käyttänyt tätä vain juhlissa. Siitä huolimatta, tämäkin on ollut turhan vähän käytössä, mutta nyt siihen tulee muutos ja aion käyttää tätä kattauksessa niin usein kuin pystyn, jottei vallan unohtuisi kaappiin pölyttymään.

Jääkö teillä design nurkkiin käyttämättömänä?

                                    With love,
                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *