Sisustaminen

Kevätkukkasia ja ompeluideoita

Kyllä se nyt alkaa! Nimittäin kevät ja lämmin kausi. Olen sitkeästi odottanut, varmaan monen muun lailla, että saisi heittää talvisemmat vaatteet pois näkyvistä ja keikistellä neiti kevään lailla auringossa kevyillä kevätkengillä ja poplarilla. Ihan poplariin en ole vielä uskaltautunut, vaikka nuoriso meillä näköjään onkin.  Juuri tautia poteneena en vielä ihan höpsöksi heittäydy, vaikka mieli tekisi.
Hankin viikolla kassillisen narsisseja ulkoistutuksiin ja kun äkkäsin vielä jouluisen Riviera Maisoin tarjottimen arkun päällä, niin asettelin narsisseja siihenkin. Käyhän se näinkin, kun kääntää tekstit we wish you a christmas,( merry kun meni palasiksi vuosia sitten) niin, ettei niihin silmä heti osu. Jaaha, a on kuitenkin unohtunut kääntää, no anyway, toimii siis hienosti. Ulkona olevaan istutukseen tarvitsen vielä jotakin pirtsakkaa juttua, joten se ei vielä ole esittelykunnossa.
Nyt taidan nautiskella perjantaista ihan vaan ompelukoneen äärellä. Ostettiin vanhemmalle tyttärelle collage-kangasta, josta ompelin eilen puseron. Kangasta jäi sen verran yli, että katson saako siitä vielä jotain järkevää aikaiseksi. Tarkoitus on silittää tarra puseron rintaan, mutta kangas pitikin ensin pestä. Harmittaa, kun pesussa lähtee pois se ihana pehmoinen nukkamainen pinta nurjalta puolelta ja se ei enää sen jälkeen tunnu niin pehmoiselta. Ilmeisesti silityskuvio ei tartu muuten kankaan pintaan pysyvästi.

                                                          Mukavaa perjantai-iltaa!
                                                             
                                                               With love,
                                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *