Ihonhoito,  Kosmetiikka

Dermalogica multivitamin power serum

No niin, nyt minäkin kuulun joukkoon. Olen saanut hankituksi Dermalogican multivitamin power serumin, mitä on hehkutettu jo ainakin vuoden verran. Oli vielä sen verran entistä seerumia jäljellä, että olen nyt saanut kokeiltua tätä tuotetta vasta muutaman viikon. Aluksi käytin tätä vain päivisin ja yöksi laitoin vanhaa seerumia, mutta nyt käytän tätä myös öisin.
 Mitä tästä kertoisin. Aluksi luulin tämän olevan vain auringossa oleskelevien ihon parantajaseerumi ja vähän niin kuin skippasin sen. Tuli syksy ja hankin Ultracalming seerumin tämän sijasta pääsääntöisesti suojellakseni ihoani talven tuiskuja vastaan. Nyt kun pitäisi sen auringon paistaa ja kevät olla parhaimmillaan ja auringonsäteet vahingoittamassa ihoa, ajattelin tehdä kokeilun tämän voiteen kanssa.  Seerumivoide sisältää A, C, ja E vitamiineja ja auttaa siloittamaan hienoja ryppyjä ja kontrolloi pigmentaatiota. Suunnattu siis ennenaikaisesti vanhenevalle iholle. Paljon on taas lupauksia. Muutaman viikon käytön jälkeen ei tietenkään ihmeitä tapahdu, mutta ihoni onkin ollut nyt ihmeen hyvässä kunnossa, liekö seerumi syynä. Ei nyt sen pahemmin punotteluakaan ja yllätyksellisesti aamuisin couperosaa tuskin huomaa. Tosin kyllä se sitten näkyy, kun pesen kasvot ja alan puuhastella ja veri alkaa kiertämään kunnolla. Yövoiteena minulla on ollut tämän seerumivoiteen kanssa Lumenen korjaava yövoide, jonka sain LivBoxista. Tämä combo on toiminut ja yleensä en ole voinut pahemmin Lumenea käyttää. Joko Lumene on onnistunut voiteiden kehittelyssä tai onko se sittenkin tämä multivitamin seerumi? Päivisin käytän Dermalogican voiteita seerumin päällä.
Koostumuksena tämä on todellakin paksuhko voide, joka kyllä levittyy hyvin iholle ja ihon pintaan jää hieman silikonimainen tunne, mutta ihana sellainen. Sillä iho pehmenee ja sävy rauhoittuu voiteen levittämisen jälkeen. Ainoa miinus on tuubin pieni koko suhteessa siihen, kuinka paljon sitä kuitenkin täytyy iholle levittää. Seerumivoide on tietnkin erilainen koostumukseltaan kuin vaikkapa Ultracalming seerum, joka on paljon juoksevampi ja näin ollen riittoisampi. Olen joutunut säästelemään tämän käytön suhteen ja laitan kaulalle Dermalogican Extra Firming Boosteria, jotta saisin tuotteen riittämään mahdollisimman pitkään. Kyllä minä tästä pidän ja aion harkita uuden tuubin hankintaa, mutta hirvittää kun on se aika tyyris.

                                                              With love,
                                                                     M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *