Kosmetiikka,  Yhteistyö

Jane Iredale Powder-me SPF

Yhteistyö Jane Iredale
 
Voi, olen ihan innoissani tästä ihanasta Jane Iredalin tuotteesta, jonka äskettäin sain. Nimittäin kyseessä on Powder-Me SPF, puuterinen aurinkosuoja kolmenkympin suojakertoimilla. Tuotteessa on hieman pigmenttiä, joten tämä ei ole ihan meikkituote, mutta kaunishipiäiset eivät varmaankaan muuta tarvitse. Minä ehkä joudun lisäämään peiteainetta tämän kanssa, jos kesällä hieman päivetyn.

Tuotepakkaus on aivan kuin kaunis koru, joten kyllä tätä kelpaa esitellä. Tyylipisteet vaan kohisee. Peili on purkin kannessa, joten mikäli lisäät tuotetta, ei tarvitse erillistä peiliä raahata mukana. Järkevä idea.

Rasia aukaistaan nostamalla peilikorkki pois, peilikorkin alta löytyykin sienimäinen suti, jolla tuotetta sitten laitetaan. Sudin voi varovasti irrottaa pesua varten. Muovisen välikannen voi heittää pois ja asettaa tuon sudin kiertämällä takaisin rasiaan. Kannattaa olla varovainen, sillä minulla onnistui pöllähtelemään tuota puuteria kunnolla, kun en ollut kiertänyt purkkia tarpeeksi tiukasti kiinni. Vähän kun purkkia töpsäytteli ylösalaisin alkoi sutiin tulla puuteria ja näin pääsin kokeilemaan sitä iholle.

Minun tuotteeni on Golden sävyltään, joten aluksi se tuntui aika tummalta, mutta se tasoittui kuitenkin iholla näyttäen päivetykseltä, hehkuvalta sellaiselta. Muita sävyjä ovat Translucent, väritön ja Tanned, joka jo nimensä puolesta kertoo, että sävy on tummempi. Saattaa olla, että tämän puuterin käyttämistä tarvitsee hieman harjoitella, jotta lopputulos ei ole kirjava. Laajoille pinnoille, kuten säärille sen voi laittaa vaikka isolla siveltimellä. Tämä puuterihan on siis tarkoitettu vauvasta (6kk) vaariin ja päästä varpaisiin ja jopa hiuspohjaankin sitä voi töpsäyttää.  Puuteri ei imeydy ihoon ja vaikka purkissa lukee, että tuote on käytettävä 24 kk:n kuluessa, niin tätä voi huoletta käyttää purkin loppuun, sillä se on epäorgaaniseksi käsitelty, joten se ei pilaannu. Vedessä kesto on 40 minuuttia ja muutoin tätä tulisi lisätä kahden tunnin välein.
 
 
 
 
 

Powder-Me puuterissa on yhtenä raaka-aineen mineraali nimeltään Montmorillonite, joka on ohutta melkein savimaista ja se on kuivattu ja puhdistettu steriileissä olosuhteissa. Alkuperäiskansat ovat käyttäneet tätä ihonhoidossa ja tämä rauhoittaa myös auringonoton jälkeen.
Tuotteessa on myös luonnon vahvimpia antioksidantteja, granaattiomenaa ja rannikkomännyn kuoriuutetta.
Minullehan tämä on kuin tehty tuote, koska joudun/saan päivittäin ulkoilla paljon ja aina hieman huolettaa mihin rääkkiin kasvojen iho joutuu. SPF 30 on tarpeellinen myös täällä meillä kotisuomessa, itse olen ainakin huomannut, että entiset aurinkosuojat eivät enää nykyisin ole riittäviä. Teininä tuli käytettyä varmaankin 15 suojakerrointa alkukesästä ja loppukesänä ei enää muka palanut. No, toivottavasti kaikki olemme noista ajoista jotain oppineet ja suojakertoimien käyttö ei ole enää vain niille, jotka herkästi palavat.
Jane Iredalin nettisivuille pääset tästä ja sieltä löytyy kaikenlaista tietoutta. Ipadille on oma ohjelma, Jane Iredale Virtual Makeover, johon voi laittaa oman kuvansa ja meikkailla sitä,( se on ilmainen). Käy katsomassa ja tutustumassa tuotteisiin.

                                         With love,
                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *