Muoti

Alusasuja ja uikkareita by Change

En voinut vastustaa kiusausta, kun sain sähköpostiini ilmoituksen Changelta, sillä nyt saisi kaksi settiä yhden hinnalla, alusvaatteita tai uimapukuja, tai molempia. Olen nimittäin huomannut, että jos haluaa tietynlaiset bikinit hankkia, on syytä olla paikalla heti, kun niitä putiikkeihin rantautuu, Olen kokoa 65 E tai pahimmassa tapauksessa 60 G ja juuri näitä 60 kokoja ei monikaan valmistaja tee. Lucky me. Välillä joudun tyytymään siihen toiseksi parhaimpaan ja sitten kun koko ei natsaa täysin, ei se istuvuuskaan ole huippua ja tulee hankaumia ja vaikea olla. Rintsikat kun pitäisi olla, niin kuin niitä ei olisikaan.

Pidän tällaisista pienistä liikkeistä, jossa myyjä mittaa ja katsoo, että liivi istuu ja juoksee hakemaan seuraavaa mallia, mikäli sitä tarvitaan. Minä sain herttaisen harjoittelijatyttösen Jumbon Changessa ja olin todella tyytyväinen hänen apuunsa. Hankala vain oli saada oikea koko juuri sellaisesta liivistä mitä minä mielin ja niinhän siinä kävi, että kuvassa olevaa ihanaa liiviä ei tietenkään löytynyt 60 koossa, joten otin riskin ja ostin sen 65 kokoisen ja kiinnitän hakasen siihen viimeiseen. Kaipa se on taas itse kikkailtava liivinympärys pienemmäksi, jos ne heti  kovin venyy. Tämä oli malliltaan kaikkein istuvin ja ihastuin sen väriin ja pitsiromanttiseen tyyliin.

Sitten bikinien pariin. Nämä bikinit olivat se tärkein syy lähteä ostoksille ja nämä minä löysin Changen esittelysivuilta.  Tyylikäs malli ja kuosi ja  hieman 60-luvun glamour tulee näistä mieleen. Hauskinta näissä on tuo niskan kiinnitys, solmi rusetille niskaan tai ne voi solmia myös kauniille rusetille  taakse ja linja myötäilee bikinin selkäosaa kauniisti. Kätevät, kun aina niiden nauhojen kanssa saa taiteilla ja miettiä, että mihin ne tunkisi, jos haluaa ottaa aurinkoa ilman rajoja tai vain muuten vaihtaa tyyliä. Nyt sekin on hoidossa.
Minusta tämä oli kyllä hyvä diili, joten jos poikkeat Jumbossa, tai muualla, missä Change-liikkeitä on, kannattaa käyttää mahdollisuus ja hankkia uikkareita tai alusasuja. Mutta nyt ahoi! Missä se aurinko on, kun olis jo bikinit valmiina?!

                                                               With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *