Käsityöt

Pikkukukkarot

Olen varmaan kertonutkin jossain vaiheessa, että nuorempi tyttäreni lähtee kisamatkakokemusta hakemaan Pariisiin toukokuussa. Minua hirvittää hänen maailmalle lähtönsä ja huolehdin mielessäni jos vaikka mistä. Onneksi he kulkevat isoissa porukoissa ja pitävät huolta toisistansa. I hope.
Rahoja ei ole reissussa järkevää kuljettaa yhdessä paikassa, joten otin asiakseni väkertää klipsukukkaron mukaan matkalle. Olin jo loppusuoralla tekemisessä, kun jäi pari klipsua puuttumaan. Että tämä on rasittavaa, kun klipsuja on erilaisia ja juuri tarvitset sellaisia, joita sinulla taatusti ei ole. Ei muuta kuin kauppaan ja tutkimaan kaikki mahdolliset juomatölkit, että ne oikeat löytyisi. Löytyi ja se siideri ei ollut mitään minun herkkua! Kaikkea sitä tuleekin tehtyä klipsujen eteen.
Olen aiemmin ollut takkana siitä, että teen vain yksivärisiä kukkaroita, mutta nyt heitin kehään myös eri värisiä klipsuja antamaan piristystä. Nyt vain puuttuu se raha kukkaroista ja sitten menoksi!

                                                       With love,
                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *