Askartelu

Hyvää Pääsiäistä!

 
 

Mini m sai aherrettua mukavasti oman paljettimunansa valmiiksi ja nyt timanttimuna sai kaverin.
Olemme lähdössä pienelle lomalle Tukholmaan risteillen uudistuneella Silja Serenadella ja kyllä tätä matkaa on odotettukin. Täytyy vielä heittää laukkuun kaikki tarpeellinen ja rientää satamaan. Eilen en saanut aikaiseksi matkan suhteen mitään, sillä kävin kampaajalla ja istuin siellä neljä tuntia, kun minulle tehtiin permis, väri laitettiin ja nipsastiin niskatukkaa lyhemmäksi. Unikan Oona on niin suloinen ja hän teki todella huolellista työtä. Minun tukkani kun ei ole helpommasta päästä ja tukka on niin paksu, että rullien laittamiseen meni toista tuntia. Olisi pitänyt eväät ottaa mukaan ja kyllä olin todella väsynyt, kun kotiin saavuin. Mutta ei se väsymys enää tunnu ja olen tyytyväinen kiharoihini, vaikka vielä hieman kurittomat ovatkin.

 
 

Näiden keltaisten pääsiäiskukkasten välityksellä haluan toivotella kaikille lukijoille ihanaa ja rauhaisaa pääsiäisen viettoa. Suklaamunia ja mämmiä  ja ehkä hieman punaviiniä! Nautiskelkaa yhdessäolosta ja lomapäivistä. Niin mekin!

                                            Wih love,
                                          M

                                                    

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *