Matkustaminen

Keväinen Tukholma

Tukholman risteilyllä pyörähtäessämme, meitä hemmotteli keväinen auringonpaiste ja saimme huomata, että kevät oli hitusen pitemmällä kuin täällä meillä. Nurmikot vihersivät ja muutamissa puissa oli jo hennosti vihreät hiirenkorvat.

Mutta lumoavinta olivat nämä ihanat kirsikkapuunkukat. Tämä alue näytti kuin satumaalta ja ihmiset kilpaa ikuistivat itsensä näiden kukkien alla. Itselle tuli myös himo kuvata näitä kukkia. Miten ihanan siniseltä taivas näyttääkään näitä kukkia vasten.

Kauppojen edustat ja ikkunat oli kauniisti ja tyylikkäästi koristeltu pääsiäisaiheisilla kukilla ja koristeilla.

Näihin koreihin ihastuin ja mietin kuumeisesti, että jaksaako näitä lähteä raahaamaan ympäri Tuholmaa, sillä olivat ne sen verran isoja, että tulin järkiini ja niinpä kauppoja ei tullut. Nämä väriläiskät olisivat kivasti voineet piristää parveketta ja miksei jotain muutakin huonetta sisällä, mutta ne jäivät nyt hankkimatta.

Oli kiva pistäytyä Tukholmassa, sillä vaikka se on tässä suhteellisen lähellä, niin silti tuntui siltä, kuin lähtisi kauemmaksikin. Meillä on ollut pitemmän aikaa haaveena mennä ihan hotellilomalle Tukholmaan, mutta aina se vain on jäänyt ja olemme tyytyneet  risteilyyn. Mutta ehkäpä joskus vielä. Laitan myöhemmin lisää juttua ostoksista ja miltä se nyt tuntui risteillä uudistuneella Silja Serenadella.
 Nyt on parasta mennä kuopsuttelemaan pihaa ja nauttimaan auringosta, sekä mennä ajamaan citykaneja pois pihatienoolta. Meidän terassin alle pyrähti yksi pikkukani tässä viikko sitten, kun olin paikalla näkemässä ja nyt minua pelottaa, että löytyykö sieltä kunnon perhe. Mies juuri pesi terassia, joten toivottavasti ne ymmärtää lähteä lipettiin. Ovat jo tehneet riittävää tuhoa, vaikka söpöjä ovatkin.

                                                 With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *