Matkustaminen,  Sisustaminen

Zara Home Stockholm

Kun laiva lähti satamasta, kävimme hieman keskustelua perheen kanssa, että missä kukakin haluaa Tukholmassa käydä. Tytöillä oli tietenkin selviö, että Hollisterin pimeät nurkat vetävät puoleensa ja minä jo harmittelin, että miksi en ottanut otsalamppua mukaan. En muuten todellakaan tajua tämän liikkeen ideaa siitä, että pimeässä kaupassa tehdään ostoksia. Taidan olla varmaan liian vanha.
No, minun vaelluskohteeni oli tämä kuvissa oleva Zara Home-liike. Se oli kuulkaas ihana. En tahtonut ulos sieltä päästä ja kaikkea kivaa olisin löytänyt meille mukaan, mutta, kun se kantaminen päivän aikana ottaa hartioihin, oli pakko päätyä vain muutamaan juttuun. No, loppupeleissä sehän olikin mies, kun kantoi sitä minun pussukkaani koko päivän tunnollisesti ja minä raahasin turvoksissa olevaa käsilaukkuani, jossa oli perheen kaikki tarpeellinen mukana. Joten olisin sittenkin voinut ostaa vielä jotain…

Jos kimalluksesta pitää, niin tämä on se paikka. Mukaan lähti tällä kertaa tuo hopeinen maljakko, jollaisesta olen jo jonkin aikaa haaveillut. Jees! Se on minusta tosi ihana.

Tässä kattauksessa käytetyt tuotteet toivat keväisen juhlan mieleen ja minulle valinnan vaikeuksia. Ostin kyllä tabletit, hopeahohtoiset, mutta nyt kyllä mietityttää, olisiko pitänytkin ottaa nämä. Hienosti kimaltelevat kuvassa.

Tuosukynttilöitäkin löytyi jokaiseen makuun ja kylpytuotteita. Mutta nyt en langennut näihin.

 
Kyllä tässä liikkeessä kannattaa pistäytyä, mikäli on Tukholmassa käymässä ja sisustaminen kiinnostaa. Osoite on Birger Jarlsgatan 15. Vai onko tämä jo tuttu jollekin? Nimittäin löysin sen vasta nyt ja ajattelin mennä toisenkin kerran.                                                                                                                                                                                                                                                 

                                                    With love,
                                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *