Kosmetiikka,  Matkustaminen,  Muoti,  Tuoksut

Tukholmasta löytyi…

Tukholmassa on suhteellisen hyvät mahdollisuudet shoppailuun, jos tietää mitä haluaa ja lisäksi myös alueen, missä omat lempikaupat sijaitsee. Minulla ei ollut vaatteiden suhteen mitään erityisiä toiveita, mutta kun laivalta löytyi kevyt untuvatoppis, niin minun ei tarvinnut kauaa miettiä. Toki puntaroin parin värin välillä, toinen kun olisi ollut hentoinen pastilliväri, joten järkisyistä päädyin tähän pinkkiin. Yhtenä järkisyistä on takin puhtaana pitäminen, minä kun nuohoan aina auton kylkiä ja sotken siten itseni, joten toivon, ettei tässä kaikki lika niin näy tai no ainakaan niin pahasti.
Tuntui tietenkin hassulta ostaa untuvatakkia, kun aurinko porottaa täydeltä terältä, mutta valitettavasti niitä kylmiä ilmojakin joskus vielä tulee…suurin syy oli tietenkin myös roima alennus.

Toppatakista toppiin, sillä tämän suloisen pitsitopin m löysi Hollisterilta ja kerrankin sattui, että sielläkin oli kaikista 25% alennusta. Mini m löysi myös topin, missä liene nyt, joten esittelen sen myöhemmin.

Mini m löysi Victoria Secretin tuoksut ja osa ostettiin Tukholmasta ja jokunen laivasta. Näistä osa oli kylläkin tuliaisia kavereille.

Mini m on niin hurahtanut tuoksukynttilöihin ja kun sattumalta huomasin tämän Bruka Design shopin, niin se oli menoa. Sieltä sitten pitkän harkinnan jälkeen voiton vei mansikantuoksuinen kynttilä.

Vartalovoide oli hakusessa ja Victorian enkeli sai minut ihastumaan itseensä ja koska hurmaava tuoksu ja hinta oli juuri sopiva, päätyi se ostoskoriini laivalla.

Lopuksi esittelen Zara Homen ruukun, joka patsastelee kilpaa timanttimunien kanssa olohuoneen arkun päällä. Nyt vain pohtimaan, mitä siihen asettelisi, vaikka ei se hullumpi ole tyhjänäkään.
Siljan Serenadella oli kyllä syytä tehdä vähän kasvojen kohotusta. Mutta nyt kun pääsin paremmin oleskelemaan laivalla, jäi minulle varsinkin kosmetiikkapuolen ostoksista valju olo. Vaikka vaihtoehtoja oli lisätty, niin tuntui, ettei sieltä oikein mitään osannut valita. Mies on yleensä löytänyt kauluspaitoja, mutta nyt ei hänellekään sopivaa tullut vastaan. Merkit olivat vaihtuneet huomattavasti kalliinpaan suuntaan. Luxury kauppa ammotti tyhjyyttään, vaikka väkeä muuten riitti. Ehkä se on liian hieno ja sen takia sitä karsastetaan ja hinnat kun ovat huimia, tippuu ostajia automaattisesti pois. Mutta varmaan laivaan tottuminen vie oman aikansa, niin kuin kaikki uudet jutut. Olisivat kyllä saaneet uusia myös hyttejä ja vaikka niitä kulahtaneita ja möykkyyntyneitä tyynyjä.
Näin se pääsiäinen ja loma on lopuillaan ja huomenna taas työt kutsuu. Reissusta toipuminen vei yllättävän pitkän aikaa, sillä tokihan siellä tuli valvottua ja anopin luona olimme syömässä vielä risteilyltä palattuamme heti samana iltana, joten univelkaa kertyi. Nukkumisen lisäksi olemme mieheni kanssa tehneet muutaman pitkän kävelylenkin ja nauttineet auringosta. Tytöt ovat juosseet kavereita tapaamaan ja nytkin ovat Kaivarissa herkutteluretkellä. Tuntuu jotenkin ihan vapulta, mutta sehän onkin pian. Joten sitä odotellessa, hyvää pääsiäissunnuntaita.

                                                      With love,
                                                    M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *