Ihonhoito,  Kosmetiikka

Lumene yllättäjänä

Olen tässä ihmeekseni huomannut Lumene-kosmetiikassa pientä tason nousua, ainakin omassa kategoriassa. Meikkien suhteen olen ollut kynsilakkoihin, luomiväreihin ja huulipuniin suhteellisen tyytyväinen. Olen hieman epäileväisenä seurannut Lumenen mainontaa milloin lakasta ja milloin mustikan vaikutuksista ihonhoidossa. Olen tietenkin toivonut, että suomalainen kosmetiikkasarja, jolla on kuitenkin jo jonkin verran ikää ja kokemusta, onnistuisi luomaan jotain sellaista, että se sopisi myös herkälle iholle. Suomalaisen naisen ihon tunteminen ja siihen luonnosta löytyvät lisämausteet kuulostavat kyllä hyvältä, mutta toimiiko se oikeasti.
Muistona minulla on joskus nuorena tehdyt kokeilut Lumenen kasvovoiteiden kanssa ja koskaan mikään ei kolahtanut ja en vain nähnyt tuotteissa mitään tehoa ja apua omalle iholle ei tuntunut sarjasta löytyvän. Olen jo aiemmin naukunut siitä, kuinka ihoni ärähtää äkkiä, kun joku ei sovi, kiitos ilmeisesti allergioiden. Mutta mitään karmaisevaa ei koskaan tapahdu, ei turvotusta tai muuta vastaavaa.( Kerran Naked sarjan ihanan eyeprimerin jouduin lahjoittamaan työkaverille, koska silmäluomeni turposivat.) Yleensä ihoni pukkaa näppylöitä ja punoittaa ja silloin, kun tätä jatkuu jokunen päivä on syytä rauhoittaa tilanne ja kokeilla tuotetta toisen kerran myöhemmin tai vain luovuttaa.
Nyt sitten olen jo ihmeekseni pystynyt käyttämään Lumenen Lab- linjasta age correcting night cream voidetta ja ihoni on voinut hyvin. Sain tuotteen yhteistyössä LivBoxista.  Käytän Dermalogican tuotteita puhdistukseen ja seerumin levitän voiteen alle. Toimii.

Tämän pakkauksen hankin laivalta viimeiseltä Tukholman reissulta ja kun esitin myyjälle toiveen kosteuttavasta naamioista, hän mainitsi tämän eniten kehuja saaneena naamiona viime aikoina. En halunnut tuhlata kalliiseen naamioon, josta en ollut ottanut selvää, joten Chanel ja Dior jäivät nyt harkintaan ja mukaani lähti tämä Lumenen rauhoittava naamio.
Rakastan mustikoita ja minua viehättää ajatus niiden käytöstä ihonhoitotuotteen osana. Mustikat ovat terveyspommeja jo sinänsä ja nyt niitä saa vielä kosmetiikan kauttakin.
Parin käyttökerran jälkeen voin sanoa, ettei ollenkaan huono naamio. Laitoin tätä saunan ja kuorinnan jälkeen paksulti kasvojen ja kaulan iholle ja kymmenen minuutin kuluttua taputtelin ylimääräiset kasvopaperiin. Kovin paljoa ei tarvinnut pyyhkiä, sillä iho tuntui imevän kaiken itseensä, toki hieman tahmaisuutta oli tunnusteltaessa. Tahtoihan poski vähän tyynynliinaan tarttua, mutta mitäs pienistä. Aamulla iho oli levänneen näköinen ja suhteellisen tasainen väriltään. Couperosa ei ainakaan villiintynyt.
Hinta-laatusuhde todella hyvä. Laivalla vain 13 euroa, ei taida hinta huimata maissakaan. Kyllä tätä kannattaa kokeilla, omasta puolestani suosittelen.

                                                    With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *