Muoti

Musta kaunotar

Vanhemman tyttären syntymäpäivät lähestyy ja koska olimme Tukholmassa shoppailemassa, päätin katsastaa minkälaisia laukkuja olsii tarjolla. Olimme sopineet jo aikaa sitten, että katsomme jotain pientä kivaa synttärilahjaa etukäteen, jos sellainen tulee vastaan. Laukusta oli ollut puhetta  ja toivomuksena oli suurikokoinen napakka laukku, jossa voi kuljettaa koulukirjat, mutta sen kanssa kehtaa kaupungillakin pyörähtää. Pienelle yöpymisreissullekin siihen voisi saada haluamansa tavarat mukaan. Musta väri toimii aina.
Onneksi tutka pelasi ja H&M pelasti päiväni. Laukussa on kaikki, mitä m toivoi. Hyvät tilat myös pienille tavaroille ja kirjat mahtuu tunkematta laukkuun. Tyylikäs tupsukoristeineen ja linjakas muodoltaan. Vähän kyllä hirvittää nuo auki olevat päädyt, sieltä saattaa joku pitkäkyntinen tungoksessa yrittää onneaan. Mutta toivottavasti näin ei käy.
Sankari oli onnellinen kun sai laukun heti käyttöönsä.

                                                              With love,
                                                                     M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *