Kosmetiikka

Näytepussit aikakausilehtien välissä

Päivä pari sitten tuli Olivia-lehti ja Divaani ja Fit ja järkytyin, kun huomasin, etten ennättänyt yhtäkään tässä kiireisessä arjessa avata. Lehdet houkuttelivat ihanilla kansikuvilla ja harmissani ajattelin, että en selaile vaan luen sitten oikein kunnolla, kun on aikaa. Tänään aamulla heräsin varttitunnin aikaisemmin kuin kello olisi soinut ja nukkuvassa talossa kahvikuppini äärellä mutustelin aamupala croissanttia ja pakostakin jouduin tyytymään Olivia-lehden selailuun, luen tarkemmin sitten viikonloppuna. Lehti tarjosi sitä tuttua tasokasta antiaan, mutta se mihin kiinnitin huomiota, oli tuotenäytteiden määrä. Tässä lehdessä olivat tosiaankin nuo kuvassa näkyvät näytteet mukana. Hieno juttu, että lehdet tarjoavat sitä, mihin välillä kaupoissa niin nihkeästi suhtaudutaan. Niin moni ostos on mennyt mönkään ja kun kaikki maksaa, niin ilman kokeilua on hankala löytää oikeita tuotteita. Tämähän on tietysti ovelaa mainontaa ja houkuttelua ostamaan näitä tuotteita, mutta kaipa jokaisella se oma järki on näissä hommissa mukana ja toivottavasti kukaan ei saa tästä mielipahaa. Itse olen iloinen näistä pienistä pusseista.

Tätä Lancómen Visionnaire multi-correcting creamia minulla taitaa olla toinenkin pussi, joten iloissani aion tätä kokeilla.

Lumenea olen täällä jo yllättyneenä kehuskellut, joten kokeiluun menee tämäkin lakkapussi. Vichyn idéalia sarjasta minulla onkin kosteusvoide,  yhteistyössä LivBoxista saatu, joten kiva testata silmien ympärille tarkoitettua hoitovoidetta. Ehkäpä pikku reissulla nämä voivat olla tarpeen.

Gliss Schwarzkopfilta on minulle uusi kokemus ja näistä kehuttiin hiusten saavan superkiiltoa. No, sitä tarvitaan tähän kikkaratukkaan. Tännepäin vain.

Ainoa asia näiden näytteiden saamisessa saattaa olla se ällö tahmea limalöntti, joka jää lehden sivuille ja liimaa lehtien sivut yhteen, kun olet siis irrottanut sen näytepussin. Muuta haittaa ei minusta ole ja hei, tuokin vitsinä otettava.
Mitäs mieltä olet, tuleeko näyte yleensä käyttöön heti, joskus vai ei ollenkaan? Entä oletko koskaan ostanut lehden välissä olevan näytepussin perusteella mitään? Minä luulen, että itselle kävi näin Lancómen meikkivoiteen suhteen ja jonkun tuoksunkin olen näin valinnut. Ääh! Taitaa olla pakko myöntää, että olen mainonnan orja.

                                                 With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *