Ihonhoito,  Kosmetiikka

Yves Rocher Organic cosmetic

Tytär sai kaveriltaan lahjaksi vartalo-ja kuorintavoidetta. Merkkinä minulle nuoruudesta tuttu Yves Rocher. Muistan kuinka näitä tuotteita innoissamme tilailimme postitse ja pienillä näytepusseilla kikkailimme päivien ajan, kunnes äiti antoi luvan tilata jotakin tuotetta. Voi sitä ihanuutta, kun posti ne viimein toi.
Siitäpä on aikaa kun tähän merkkiin olen törmännyt ja selvästi huomaan merkin muuttuneen tasokkaampaan suuntaan. Vartalonhoitotuotteissa en niin paljon ole merkkiriippuvainen ja kelpuutan melkein laidasta laitaan tuotteita, jotka tuntuvat ja tuoksuvat hyvälle. Kropan iho ei ole onneksi niin vaativa kuin kasvojen. En kuitenkaan halua liian voimakkaalle tuoksuvaa vartalovoidetta, ettei se sekoitu hajuveden kanssa epämääräiseksi tuoksuksi. Tämä luonnonmukaista aloe veraa sisältävä vartalovoide oli tuoksultaan mieto ja raikas ja kevyen koostumuksensa vuoksi levittyi helposti myös kuivahtaen nopeasti, jotta vaatteet sai heti ylleen. Iho tuntui pehmeältä.

Kuorintavoide oli yllättävän rakeinen ja tuoksu sama kuin vartalovoiteessakin. Voide vaahtoutui mukavasti tuoden puhdistavan tunteen ja varmaankin juuri tämän rakeisuuden vuoksi iho oli kuorinnan jälkeen todella pehmeä. Joissakin kuorintavoiteissa rakeet ovat niin olemattomia, että tuntuu, ettei kuolleet ihosolut lähde kunnolla pois, joten  kuorinta ei hoida hommaansa. Mutta tässä voiteessa se todella tuntui.

Miellyttävä kokemus ja suosittelen, m myös. Hinta-laatusuhde hyvä ja juuri nuorison kukkarolle sopiva. Täytyy käydä myös itselle hankkimassa kyseiset tuotteet.

                                               With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *