Sisustaminen

Happy birthday to you!

Onnentoivotuksia ja haleja meidän rakkaalle 17-vuotiaalle, nuorelle melkein aikuiselle naiselle. Vastahan sinut kotiin käärössä kannettiin ja ihmeteltiin pikkuruisia sormia ja varpaita ja nyt aikuisuuden kynnyksellä tämä neitokainen jo seisoo. Juhlasankaria muistettiin jo viikonloppuna eri tavoin ja mini m teki suklaakakun siskolle.

Riviera Maisonilta sankarille hankittiin pari lautasta, jotka hän sai itse valita. Kotoa sitten joskus muuttaessaan olisi astiastoa vähän mukaan.

Tässä lautasten alla näkyvät myös meidän uudet tabletit, Zara Homesta hankitut. Helpot muuten pyyhkiä puhtaaksi ja sopivat ajattomina arkeen ja juhlaan. Ruskealla pöydällä vaatii kuitenkin valkoisen pöytäliinan alleen.

Pakko vielä esitellä nämä muffinikupit, joita olin metsästänyt jo jonkin aikaa ja aina unohtanut. Minua ärsyttää nämä paperivuoat, joista taikina uunissa pääsee levähtämään yli ja pellille. Ehkäpä nämä pahviset olisivat nyt enemmän topakoita ja hoitaisivat homman. Täytyy tässä kokeilla joku päivä. Samasta White on Whitestä olisi ollut myös myytävänä piparitaikinaa pullotettuna, lisää vain neste periaatteella, mutta harmillista, että molemmat piparitaikinat vai keksitaikinoitako olivat, sisälsivät pähkinöitä tai manteleita. En sitten voinut ostaa, vaikka kiinnostusta olisi ollut. Täytynee tehdä keksitaikinat sitten itse. Mukaan olisi voinut ostaa keksileimasimen, jolla niitä keksejä tehdään. Mukava idea.

                                                      With love,
                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *