Kosmetiikka

Silmämeikinpoistoaine

Allergisena ihmisenä ja varsinkin kun silmät oireilevat, on oltava tarkka siitä millaisia tuotteita silmiinsä laittaa. Olen kokeillut monenlaista silmämeikkiä ja tuotteita laidasta laitaan ja tiedän, että jokin tietty lilan/violetin sävyinen luomiväri sai luomeni turpoamaan. Sitten harmikseni olen joutunut luopumaan muuten niin loistavasta primerista, koska sen kanssa kävi samoin. Usein tulee heti syytettyä meikkiä, vaikka saattaakin olla kyse juuri silmänympärysvoiteesta, puuterista tai mistä vaan, mitä silmien alueelle laittaa. Jopa vanulaput saattavat olla herkistymisen aiheuttajana.
 Käytän vuotavien silmieni takia melkein aina joko vedenkestävää ripsaria tai lämpimällä vedellä poistettavia ripsareita. Vedellä poistettavat ripsarit kyllä lähtevätkin hyvin, varsinkin kun aloitan puhdistamisen ensin Dermalogican Precleansella, joka on ihanan öljymäinen ja sitten olen tehnyt tuplapuhdistuksen kasvoilleni ja silmilleni Special Cleansing geelillä. Nyt kun olen talven ja kevään käyttänyt Estee Lauderin Double Wear Stay-in-Place gel eyeliner, joka pysyy kuin tauti minunkin luomilla, huomaan, ettei puhdistus ilman omaa silmänpoistoainetta onnistu. Meillä on ollut pari vuotta tyttöjen kanssa käytössä tuo loppumassa oleva Chanelin silmämeikinpoistoaine. Itse pidin sen hellävaraisuudesta ja silti se poisti kaiken. Mini m ei pitänyt ja sanoi sen kirvelevän.

 
Yhtenä missionina laivareissullamme oli ostaa uusi silmämeikinpoistoaine. Myyjätär suositteli Cliniquen take the day off makeup removeria ja mehän ostimme. En nyt muista hintaa, mutta ei se varmaan yli kahtakymppiä ollut ja ei missään nimessä ollut Chanelin hintainen, vaikka sekin oli joskus laivalta ostettu. Minusta molemmat ovat hyviä tuotteita ja  silmämeikit lähtevät helposti vanulappuun kostutetulla aineella, ainakin näin muutaman kokeilukerran jälkeen. Hinta on minusta ainoa ero, mutta mini m vakuuttelee, ettei tämä Clinique kirvele hänen silmiään, kuten Chanel teki, joten uskottava se on. Plussaa on sekin, että tällä tuotteella voi putsata myös huulimeikin pois, eikä maistu ällöltä. Loppujen lopuksi, jos tuote on toimiva ja riittoisa ja tärkeintä kaikessa, että meidän perheen naiset ovat tyytyväisiä, niin merkillä ei ole väliä. 
 
Mitä meikinpoistotuotetta sinä käytät silmille? Onko sinulla jotain suosikkituotetta? Merkitseekö hinta vaiko merkki puntarissa enemmän?
 
                                           With love,
                                                  M                                                                                    
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *