Käsityöt

DIY; pussukka iphonelle klipsuista

Tyttären kisamatka Pariisiin lähestyy ja minä olen alkanut varustamaan häntä matkalle pienin jutuin. Tämä päivä menikin mukavasti näitä klipsuja lajitellen ja virkkaillen ja lopuksi tein pienen pussin iphonen kuljettamiseen. Toivottavasti tämä pitää puhelimen ehjänä. Eilen käväisin pikaisesti kuskausten lomassa Eurokankaassa etsimässä pussiin vetoketjua ja ystävällinen myyjä vinkkasi näistä hopeisista vetoketjuista ja maksoivatkin vain euron. Sopivat täydellisesti säihkeen ja sävyn kannalta.
Eilinen menikin kivasti tyttöjen esityksiä katsellen ja hieman stressaten kuinka omat leipomukset kävisi kaupan. Hyvin meni kaikin puolin ja nyt vain sitten viimehetken ostoksia matkaa varten tekemään.

En ole aikoihin esitellyt mini m:n tekemiä kynsiä, mutta tässäpä yhdet pussin kanssa tyyliin sopivat.

                                                     With love,
                                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *