Muoti

Kesän hellemekko uimarannalle

Niin, olispa todellakin jo kesä, tai ainakin hieman lämpimämmät säät. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee. Otin uhkarohkean askeleen ja tilasin groupon diilin kautta itselleni ensimmäistä kertaa vaatetta. Aikaisemmin olen ostanut vain hierontoja, kasvohoitoja ja kerran tyttärelle kampaamokäynnin, mutta nyt tempaisin ja tilasin kesää varten hellemekon, jonka voi vetäistä bikinien päälle rannalla. Useinhan sitä jotakin uima-asun päälle pukee, jos mielii käydä vaikka jäätelöä ostamassa tai muuten käppäilemässä ja kun hintakin oli vain naurettavat 15 euroa, ajattelin, että jos on oikein kamala, niin ei haittaa. Yhtä kokoahan ne vain tarjosivat, minkä huomasin asua ostaessani, että hei, ei kysytty kokoa lainkaan. Mekko oli kyllä vähän huolimattomasti tehty, joten joudun ottamaan varmaan oman ompelukoneen, taas, esille ja korjaamaan yhden sauman. Mutta vasta hankittujen uusien mustien bikinien kanssa ihan jees mekko. Kaipailisin kyllä vielä sellaista sifonkimaista asua, jonka voisi heittää ylleen altaalla liikkuessa, mutta katsellaan, josko sellainen eteen vielä tulee. Nyt vaan sitä aurinkoa, please!

                                               With love,
                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *