Käsityöt,  Neuleet

Hattara-toppi

Tämän herkullisen hattara-topin neuloin tässä joku aika sitten, mutten ole ennättänyt sitä pahemmin esitellä. Päälle sitä ei voi näin kalpeaihoisen vielä laittaa, pitää hieman odotella aurinkoa ja päivetystä. Toppi on tehty 100% Babyalpacasta  ja se on todella ihanan pehmeä päällä. Neulekuviona oikein nurin ja kavennuksia ja lisäyksiä melkein koko matkalla. Ohjeen kehittelin itse. Jännitystä riitti, sillä pelkäsin, ettei kaksi vyyhteä riittäisi, mutta hieman vielä jäikin, mikäli haluan jotain helmaan kikkailla. Yksinkertaisena varmasti ajaton ja sopii niin jakun, kuin neuletakinkin alle.

 

Mikäli kiinnostaa, niin ohjetta saa kysellä.

                                                      With love,
                                                    M

2 Comments

    • Minna

      Hei Essi? Valitettavasti tämä toppi on niin vanha, ettei minulla ole sitä tallella, mutta yritän katsoa, jos saan tästä laskettua vähän silmukkamäärää. Teen tästä vaikka postauksen. Olen tosin juuri neulomassa toppia, joka on myös vähän samanlainen, joten katsotaan, kumman ennätän tehdä ensin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *