Kosmetiikka

Vero Modan ja Trendin ostosilta

Osallistuin tänään Vero Modan ja Trendin järjestämään ostosiltaan Kampin ostoskeskuksessa, vaikka aika oli todella rajallinen. Heitin nimittäin mini m:n viimeisiin treeneihin  ja taas uudelle koululle, tulipahan sekin tutuksi ja säntäsin sitten Kamppiin. Olin ilmoittautunut tähän tapahtumaan jokin aikaa sitten ja ajatellut rauhassa tekeväni katsausta Vero Modan tarjontaan ja  nyt ennättäisin ottaa sen lasin kuohuvaakin rauhassa. Joo, eihän se niin mennyt. Mies lähti ulkomaille työmatkalle eilen ja meikäläisen kontolle jäi kaikki nämä autolla suhaamiset. Autolla siis, jotta neiti saadaan ajoissa nukkumaan, sillä kentällä täytyy huomenna olla puoli kuudelta, joten herätys on 4.45. Kun saavuin Vero Modan edustalle, jono oli jo aikamoinen.  Ohi kulkevat ihmiset sattuivat kysymään juuri minulta, että minne te jonotatte. Kertoilin siinä, että kyseessä on kutsuvierasilta, sisälle pääsee vain harvat ja valitut, heh! Sisälle päästyäni nappasin kyllä yhden ihanan mekon mukaan, josta kerron myöhemmin lisää. Ei siinä oikeastaan kovin paljoa ennättänyt katsella mitään, kun kello tikitti ja piti kassajonotuksen jälkeen juosta autolle ja hakemaan tytärtä. Mutta sain minä goodiebagin, jossa oli kaikenlaista.

Kassista löytyi Lumenen Bright Touch vaahtoava puhdistusgeeli, jonka m tyytyväisenä nappasi itselleen. Teetä, jota jo kupin nautin ja toivon sen tuovan levollisen muutaman tunnin yöunen.

 

Korviksia, tekokynsiä ja huulirasvaa.

Vartalotuoksu So Brit ja Kosteuttava hiusnaamio Biozellilltä. Lisänä tietenkin vielä tuoksunäyte Kenzolta, energiapatukka ja itse Trendi-lehti. Ihan mukava sisältö ja tuli vielä isossa Vero Modan säilytyskassissa.
Pieni kritiikinpoikanen tässä kuitenkin on pakko sanoa, että miksi ihmeessä pitää tarjota se kuohuviinilasi ja sen vuoksi tilaisuus on vain 18 v täyttäneille? Vai täyttyykö tilaisuus sitten vain teineistä, jotka eivät kuitenkaan tuo rahaa kassaan! No, mene ja tiedä. Muuten nämä ovat ihan kivoja juttuja ja alennustakin sai 20% tuotteista, joten kannattaa osallistua, mikäli näitä tarjouksia tulee ja kannattaa ilmoittautua heti.

                                        With love,
                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *