Matkustaminen,  Muoti

Sylin täydeltä tulppaaneja

Eilen aamulla kun saattelin viiden aikaan tytärtäni Pariisin koneeseen olin sitten myös illalla vastassa miestäni Amsterdamin matkalta. Tuliaisiksi sain sylillisen tulppaaneja, niin iso kimppu, että eihän minulla sellaiselle ollut edes sopivaa maljakkoa. Jouduin ne sitten survomaan kahteen eri maljakkoon. Täytyisi  vissiin hankkia oikein suuri vaasi tai ruukku, mihin voisi kunnon kimpun laittaa. Toisaalta näin isoja kimppuja en todellakaan usein saa. Ihania ovat ja mies oli hieman ollut huolissaan niiden kestämisestä kotiin saakka elossa, mutta ihan kunnossa olivat.

Sain muun muassa valkoisen aamutakin, mikä tuli tarpeeseen. Niin, nyt puuttuu vaan enää se ihanan kiiltävä valkoinen kylpyhuoneen uudistus, heh heh.

Tytöt saivat vähän Abercrombie t-paitoja ja Amsterdam pelipaitoja. Jalkapallon innokkaana seuraajana mies muistaa meitä aina eri seurojen pelikamoilla ja olin kyllä kieltäytynyt enää vastaanottamasta yhtään jalkapallopaitaa, mutta kyllä sieltä minullekin sitten tuli oranssit seuran pikkarit. Jee.

Miehelläni on aina myös tapana keksiä jotain hauskaa jekkumaista tuliaista tai muuta ihmeellistä, kuten nyt nämä söpöt kynät. En heti ihan tajunnut, että mitkäs lelut nämä on, mutta selvisihän tuo ja nyt voin sujauttaa tuon keltaisen kisun käsilaukkuuni ja ehkäpä tämä kisu pysyy tallessa, kun on helisevä kulkunenkin kaulassa. Itse en olisi tämmöisiä tajunnut edes katsoa, mutta pojat on poikia.

                                                       With love
                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *