Uncategorized

XXL

Viikko sitten pääsimme vihdoinkin kurkkaamaan uutta urheilukauppaa XXL:ää Vantaa Tammistossa. Minulla oli jo hieman negatiivinen olo tuon kaupan suhteen, sillä siitä oli touhotettu jo niin paljon kevään aikana ja varsinkin niitä uskomattomia juttuja, kuinka ihmiset olivat tulleet Rovaniemeltä saakka sählymailoja ostamaan. Varmasti on ollut hyvät tarjoukset, mutta hei, joku raja sentään. Mies on yrittänyt pari kertaa käväistä liikkeessä, mutta silloin oli koko liikenne sekaisin ja seuraavalla kerralla ei ollut edes mahtunut sisään. No, nyt mahtui ja päätimme sitten katsastaa m:n kanssa tarjontaa. Meidän ei pitänyt ostaa mitään, mutta koska m tarvitsi salikenkiä, sattuivat nämä somat Niken kengät aivan  hihkumaan meidän perään ja kivalla alennuksella ne saimmekin. Olivat hajakoko-osastolla myynnissä.

Helly Hansen juoksupöksyt olivat myös edulliset, joten koska edellisissä pöksyissä oli reikä polvessa jonkun rymyämisen jälkeen, niin minut ylipuhuttiin ja ostimme nekin. Takana  vetoketjullinen tasku oli myös plussaa. Sinne voi laittaa avaimet ja puhelimen.

Paita on minun vanha jalkapallopaita Amsterdamin tuliaisena saatu ja nyt ujutin sen m:lle. Oikeasti paita oli minulle hieman pieni, joten hyvä syy antaa eteenpäin. Kyllä minä muuten oranssista tykkään, mutta jalkapallosta…..

Liikkeestä sen verran vielä, että lääniä kyllä riitti ja tavaraa joka lähtöön. Kuinkahan käy, kun siinä lähistöllä on kuitenkin muutama muukin iso urheiluliike?
Sitten vaan sinne lenkille tai salille! No, m kyllä käykin treeniensä lomassa molempia tekemässä ja vielä on alkanut pyöräilemään kouluun. Meiltä on noin 7 km kouluun, joten mukava lenkki, kunhan ei sada. Pitäisi nyt itsekin alkaa innostumaan lenkkeilystä, mutta raivostuttava siitepöly vaivaa vielä sen verran, että varmaankin viikonlopulla aloitan.

                                                              With love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *