Lifestyle,  Matkustaminen

Pariisin Disneylandin tuliaisia

Viikko on melkein siitä, kun tytär kisamatkaltaan kotiutui ja viikko on mennyt siihen toipumiseen, koska flunssa iski, kuten 15 muuhunkin tyttöön. Oli kuulemma pitänyt juoda samasta juomapullosta, koska mukaan kisapaikalle oli saanut ottaa vain yhden pullon?? Joo, että sellasta. Tytär kävi vielä nielunviljelyssä varmuuden vuoksi, kun tuo tauti ei oikein hellitä ja on ollut fysiikan koetta (uskomattoman vaikeita tehtäviä seiskaluokkalaisille, ainakin meikäläisen mielestä) ja ruotsin sanakoetta sun muuta. Huh, tuo kevään loppukiri kaiken poissaolon jälkeen tietenkin kostautuu. Mutta nyt on viikonloppu ja koulutehtävät hellittävät hetkeksi, paitsi, että se tuleva terkkaopinkoe nostaa päätään…
Kuvissa olevat viehättävät termarit mini m oli ostanut Disneylandin kaupasta ja siskolle oli toinen Minni-hiiri ja toinen Mikki-aiheinen itselleen. Sisko ilahtui kovin ja nyt on kahvia keitelty aamuisin runsain määrin ja termarin kanssa sitten kiirehditty kouluun. Olen huomannut ihmisten kävelevän kadulla vastaan kahvilasta ostetun kahvin kanssa ja  itse vieroksun sitä, sillä minulta se ei luonnistu. Olen kai kalkkis, mutta kun juon kahvia, haluan nauttia sen mieluiten istuen tai sitten vaikka seisten, mutten kävellessä hörppien. Mutta kukin tavallaan ja mikä toimii toisella, ei onnistu välttämättä kaikilla. Tytär kyllä taitaa juoda kahvinsa vasta koulussa. Ideanahan tämä on ihan hyvä ja pitkän päivän aikana saa hieman piristystä ja jaksaa opiskella ja kaikkein parasta on nyt tämä uusi suloinen Minni-termari.

                                        With love,
                                                M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *