remontoiminen,  Sisustaminen

Jotain tapahtuu…

Jotain todella tapahtui tänään ja saimme aloitettua muutaman projektin, jotka olivat olleet listalla.  Aamulla teimme reissun Bauhausiin ja vielä sieltä Vantaan Ikeaan vuokraamaan pakua, jolla kuljetimme vanerilevyn kotiin. Mies hoiteli sirkkelöinnin ja me tyttöjen kanssa aloitimme parvekekalusteiden öljyämisen. Mutta, antrasiitti-puuöljy ei peittänyt meidän ruskeaa penkkiä, joten jouduin vielä kerran piipahtamaan Bauhausiin kyselemään neuvoa. Myyjä lämpeni vasta hetken manailtuani kokemattomuuttani maalauksien suhteen ja mietti oikeanlaista ratkaisua ongelmaani. Öljyttyä kovapuuta ei pysty maalaamaan, sillä maali ei tartu, koska öljy hylkii sitä. Kiitos vaan tiedosta, jota olen kaipaillut, mutta tuli vähän myöhään. Musta öljy ei ole tarpeeksi musta peittämään ruskealla öljyttyä kalustetta. Mikä neuvoksi? Lopulta hän ehdotti Valttia puupintojen maalaamiseen, joka on enemmän maali ja vaatii hiomista. Purkki kainaloon ja pari kappaletta santapaperia hiontaan.

Tässä on saavutukseni ja työt jatkuvat huomenna. Toivottavasti lopputulos on tasainen musta. Haju oli voimakas, joten parvekelasit oli avattava kunnolla, senkin uhalla, että muutama innokas ampparikin partsille eksyi. Välillä kävin apupoikana miehelleni, joka värkkäsi sängynpäätyä ja ehkäpä huomenna pääsemmekin vielä sitä nitomaan. Olipas työntäytteinen lauantai, kun siihen lisää vielä ruokakaupassa käynnin, imuroinnin ja ruuan valmistuksen. Onneksi mini m oli sen verran vielä köhässä, että treenit piti jättää väliin, olisi muuten ollut vielä pari autoilukeikkaa tiedossa.
Nyt sitten saunomisen jälkeen hetki tv:n ääressä ja lauantai on siinä!

                                               With love,
                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *