Käsityöt,  Sisustaminen

DIY: Sängynpääty; mustaa ja kermaa

Tässä on pikaisesti otettuja kuvia sängynpäädystä, jonka saimme viikonloppuna tehtyä, vihdoinkin. Kankaat sain ystäväni Tainan firman poistokassista ja näistä kyhäilin päädyn mieleisekseni. Patja ostettiin Jyskistä 200 x 80  cm ja se leikattiin itse 180 x 60 cm:ksi. Vaneri hankittiin Bauhausista ja mies sirkkelöi sen meille sopivaan kokoon. Nimittäin mies halusi kiinnittää sen sängyn runkoon, joten mitat tuli sen mukaan. Leveys pysyi patjan levyisenä ja korkeus oli myös sama. Niittipyssyllä kiinnitettiin alahelma erikseen ja sitten varsinainen patjanpäällisen kiinnitys ja kulmien taittelu ja kiinnitys. Yllättävän helppoa, kun olin ensin googlettanut muista blogeista vinkkejä. Nastoja tai nappeja en halunnut, sillä koin kankaan kuvion kärsivän poimuista, mutta timanttinauhaa kiinnitin sauman päälle. Nyt mietin sitten, että laittaisiko vielä toisen rivin timanttinauhaa, mutta katsotaan.

Hassua kuinka kuvista huomaa, että pussilakanat sopii tosi hyvin päädyn väreihin, vaikka eivät oikeasti ihan tismalleen samaa sävyä olekaan.
Seuraavaksi pohdiskelen tässä vaihtoehtoja päiväpeitteen suhteen ja uudet helmalakanatkin olisi kiva. Mutta toisaalta, täytyy myöntää, etten kovinkaan usein jaksa päiväpeitettä asetella, melkein vain silloin, kun vieraita on tulossa. Haluaisin pitää rennon fiiliksen makuuhuoneen sisustuksessa, joten pitää harkita ja katsastella vaihtoehtoja. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan!

Pikku vinkki vielä, mikäli olet Ikea-familykortin omistaja saat alennusta 6 e, kun vuokraat pakun. Pieni summa, mutta lämmitti mieltä, kun kerrankin kortista oli minulle hyötyä!

                                                       With love,
                                                     M

2 Comments

  • Mysterious M

    Kiitos! Päätyä on kylläkin tuunattu parempaan kuntoon tuosta postauksesta, sillä se ei oikein näyttänyt kunnon päädyltä. Napitkin se sai koristeekseen, kuitenkin, vaikken aluksi halunnut. Laitan myöhemmin postauksen tuosta uudistumisesta, kunhan ennätän. Onnea masun kanssa! Sulla on ilmeisesti laskettu aika elokuussa?! Minun toinen tytär on myös syntynyt elokuussa ja kesä oli kuuma, sen muistan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *