Ihonhoito

Dermosilin kesäkassi

Taas tehtiin töissä jo perinteeksi muodostunut kesäkassitilaus Dermosililtä. Nyt olin todella intona odottamassa kassin saapumista, sillä miehen saippuavarasto oli lopuillaan ja lisäksi olin tilannut täältä kaikkea tärkeää kesään.

Ensinnäkin nuorisolle uudet dödöt, en osannut päättää kumman otan, niin otin molemmat ja ei olisi pitänyt, sillä molemmat halusivat tietty pinkin. Luulin, että se ikä oli jo ohitettu, ei kai sitten kuitenkaan. Molemmat ovat herkälle iholle, joten nyt testaillaan saako pinkki pisteet kotiin, vai viekö Fresh voiton.

Sitten aurinkorasvat, joita jokainen valveutunut ihminen nykyisin käyttää auringossa oleillessaan. Kunnon kertoimet heti alkuun, jopa täällä kotona, puhumattakaan sitten etelän auringosta. Näistä ei ole kokemusta, mutta työkaveri kehui tuota 50 suojakertoimilla olevaa sprayta, että se kuulemma levittyy hyvin.

 
Kevyt ja hoitava after sun lotion auringossa olleille ja hankin vielä aloe geelin, sillä Thaimaassa pari vuotta sitten tutustuimme aloe veraan ja sen rauhoittava viilentävä vaikutus teki meihinkin vaikutuksen. Toivottavasti on yhtä hyvä. Käy siis auringon polttamiin, hyönteisten puremiin ja pieniin haavaumiin. Todella monitehoinen tuote.

Dermosil on kyllä merkkinä yllättävän laadukas, sillä olen kehunut useaan otteeseen noita saippuoita ja joitakin vartalovoiteita sekä suihkugeelejä ja tyytyväisenä käyttänyt niitä.. Täytyy nyt kuitenkin kertoa, että joskus mielikuva tuotteesta ei  ole yhtä todellisuuden kanssa. Suklaakuorinta oli minulle vikaostos, sillä se on niin voimakkaan tuoksuinen ja tulee tunne, kuin laittaisi suklaamoussea ylleen. Minä en vain innostu tuotteesta, mutta kyllä minä sen loppuun käytän. Plussaa siitä, että tuote tekee ihanan pehmeäksi ihon.

                                                   With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *