Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Yhteistyö

L 300 kuivalle iholle

Yhteistyössä L 300

Sain mahdollisuuden tutustua tähän ruotsalaiseen L300-apteekkikosmetiikkasarjaan, joka on vasta rantautunut Suomeen. Ruotsissa tätä siis myydään vain apteekeissa, mutta meillä sitä on mahdollista ostaa vaikka lähikaupasta, päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja erikoisliikkeestä.

L300-ihonhoitosarja on yli 30 vuotta sitten tehdyn lääketieteellisen keksinnön tulos. Ollakseen raikas ja kaunis iho tarvitsee enemmän sitä mitä se tuottaa; omia ravitsevia ainesosiaan. L300 palauttaa ihollesi sen luontaiset kosteuttajat kuten karbamidin, suolan, maitohapon ja hyaluronihapon. Tuotteet ovat 100% hajusteettomia, eivätkä sisällä mineraaliöljyjä, parabeenejä tai tunnettuja allergeeneja; sanotaan L300 esitteessä. Kuinkas se sitten toimii.

Sain valita omalle iholleni sopivat tuotteet ja kun ilmoitin, että ihoni on  kuiva, mutta anti-age on varmaankin se minulle sopivin, sain ilokseni molemmat tuotteet kokeiltavaksi ja nyt esittelen ensiksi kuivan ihon tuotteet tuotesarjasta. Puhdistustuotteita tuli sekä maitomainen ja puhdistusvaahto. Nämä molemmat ovat samantapaisia ja hyvin hellävaraisia puhdistajia. Huomasin pian, että minun meikkivoiteet eivät yksin näillä tuotteilla lähteneet, joten käytin ensin öljymäistä tuotetta irrottaakseni meikin ja sitten iltaisin vaahtoa kaksoispuhdistuksen tapaan. Aamuisin käytän maitoa ja juuri talvipakkasilla tämä on varmasti loistava tuote, kun iho huutaa kosteutta. Iho tuli puhtaaksi, mutta ei punoittanut ja kiristänyt, hyvä juttu.

Kosteusvoidetta laitoin eri sarjan kasvosuihkeen ja seerumin jälkeen ja voide oli kevyttä, mutta silti ravitsevaa ja imeytyi hetkessä. Siirryin näihin tuotteisiin pikkuhiljaa, jottei iho räjähtäisi muutoksesta kovasti. Meikkasin normaalisti ja iho ei kiillellyt tai oikutellut mitenkään. Tuubissa oleva voide on hygieeninen ja kätevä korkki helpottaa tuotteen käyttöä.

Silmänympärysvoide jäi kokeilematta, koska siirryin suosiolla anti-age tuotteeseen, sillä uskon sen olevan minulle toimivampi. Tämän aion säästää teille lukijat, arvontaan, minkä laitan pystyyn myöhemmin.

Tämä yövoide oli ehdottomasti suosikkini, sen kermainen täyteläisyys levitettäessä ja ihon pehmeys oli huomattava, kun tätä alkoi käyttämään. Jo ensimmäisestä kerrasta tuntui, että iho kiitti. Tämä on hyvä nyt ja varmasti talvella huipputuote. Plussa siitä, ettei iho reagoinut mitenkään punoittamalla tai näppylöillä. Vaikka rasia olikin tyylikäs, niin purkista voiteen annosteleminen ei ole kovin hygieenistä.

Mini m on osallistunut kanssani kokeilemaan puhdistustuotteita ja ihastui juuri tuohon vaahtoon. Päiväksi tarkoitettu kosteusvoide kuulemma kirveli hänellä, syytä en tiedä.

Seuraavaksi siirryn pikkuhiljaa anti-agen puolelle ja kerron kuulumisia näiden tuotteiden käytöstä. Silmänympärysvoidetta on jo kokeiltu ja hyvät fiilikset on siitä tullut.

                                                           With love,
                                                        M

2 Comments

  • Emma

    Ostin juuri myös cittarissa käydessäni kaksi L300 tuotetta kun olivat alennuksessa. Kaksi tuotetta olivat yhteensä 10e joten valkkasin heti siltä kuivalle iholle sopivat, koska ihoni on tähän aikaan hyvin kuiva, joten valitsin maito puhdistus putelon ja yö voiteen. Olen niitä nyt kokeillut ja täytyy myöntää, että ovat mahtavia! Maito puhdistaa meikin hienosti ja on hyvin hellävarainen mistä pidän. Yövoide on myös todella hyvä, iho tuntuu heti paljon pehmeämmältä ja kosteutetummalta. Plussana myös ettei näitä ole hinnoilla pilattu ja sopivat myös tälläisen opiskelija budjettiin! 🙂

  • Mysterious M

    Hei ja kiva kun löysit tänne blogiimme. Huomasin saman jutun, että iho oli ihanan pehmeä ja kosteutus toimi hyvin. Tosin ne anti-age-tuotteet olivat kyllä liian tujuja vielä, ehkä sitten talvella. Hinnat ovat kyllä todellakin sopivat jokaisen kukkarolle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *