Käsityöt

Perhosia sukissa

Hellepäivän päätteeksi ei tietenkään oikein sovi esitellä villasukkia, mutta minkäs tee, kun ei ne varpaat pysy välttämättä aina lämpimänä kesäkuumallakaan. No, yleensä meikäläisen varpaita saattaa palella, jos vähänkään huoneessa on läpivetoa ja silloin vedän mielelläni villikset jalkaan. Tänään en kuitenkaan, sillä mittarissa oli huikeita 29 asteen lukemia.
Olen vasta ihan viime kuukausien aikana innostunut koko villasukista ja muutamat hiihdellyt kevään aikana puhki. Käytän villasukkia sisällä kotona, en koskaan laita niitä ulkokenkiin ja nykyisin coretex-kenkiinhän niitä ei edes suositellakaan. Nämä sukat, jotka tein, olivat jämälangasta ja niin nuo perhosetkin. Ajattelin tehdä varta vasten sukkiin jotain kesään liittyvää ja siitä innostus näihin perhosiin. Minulla on taas buumi meneillään, kaikki langat johonkin muotoon, jos mahdollista. Nyt ovat Debbie Bliss Baby Cashmere  turkoosin väriset langat neulottu villasukiksi ja tiedän jo etukäteen, etteivät näin ihanan pehmoiset sukat minulla kauan ehjinä pysy, mutta minulla on pari pientä kerää jäljellä, jolla voi paikkailla tarvittaessa kantapään reiät ja muutkin. Malli on helppo ja ohjeita netti pullollaan, mutta jos kaipailet apuja, kysele rohkeasti. Muuten löytyykö sieltä muita villasukissa kotona viihtyviä?

                                     With love,
                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *