Kosmetiikka,  Muoti,  Tuoksut

Juhlien aikaan

Mekko: Vero Moda
Koru: Snö
Laukku: Itse tehty klipsuista virkaten
Kynsilakka: Essie
Tuoksu: Versace Yellow Diamond

Toukokuu on juhlien aikaa, niinpä olin ilahtunut, kun ystävämme päättivät järjestää isommat juhlat täyttäessään pyöreitä. Molemmat ovat virallisen päivänsä jo viettäneet, mutta juhlat ovat vasta tänään. Mikä ihana ilma meitä juhlavieraita hemmotteleekaan. Ilmeisesti suurimman ajan vietämme myöhäisestä iltapäivästä ja illasta ulkona ja mikäs se upeempaa kun suomalainen toukokuinen ilta. Ainoa huoli miehelläni on tietenkin lätkämatsi ja pystyykö sitä katsomaan, mutta luulenpa, että sellaisia juhlia ei olekaan, etteikö joku niitä katsoisi. Kyllä minä itsekin sen haluan nähdä.
Pukeutumiseen liittyviä ohjeita ei kutsun mukana ollut, joten ajattelin juhlia iltaa uudessa rennon tyylikkäässä pitkässä mekossa, jonka ostin Vero Modan ostosillasta parisen viikkoa sitten. Pelkäsin vähän näitä ilmoja ja kuinka tarkenisin, mutta hei, eipä ole pelkoa ei. Pikemminkin täytyy muistaa suojata itsenä aurinkovoiteella. Huomasin juuri kuinka kovasti aamuaurinkokin porottaa, kun kävin pienen pihamme haravoimassa ja tajusin siinä samalla, etten ollut laittanut mitään suojaa. Mutta jottei olisi aivan kalkkilaivan kapteeni, niin olen vähän leikitellyt itsestään ruskettavan voiteen kanssa ja siinäpä on sanalla sanoen taitolaji, nostan hattua, ken siinä onnistuu ja tulos on täydellinen. Meikäläisen ei ihan ollut, ei. Mutta kerron siitä sitten myöhemmin ja esittelen tuotteen kun olen oppinut käyttämään sitä huolellisemmin. Mutta nyt kohta valmistautumaan ja juhlimaan ystäviä. Hauskaa lämmintä lauantaita kaikille!

                                                   With love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *