Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Tuoksut

Toukokuun LivBox

 
 
 

Toukokuun LivBoxin tilasin kerääntyneillä pisteillä ja pienen tauon jälkeen oli taas mieluisaa saada boxi täynnä ylläreitä. Tein pienen jaon jo heti kun olin tarkistanut sisällön, nimittäin nuoriso oli vielä koulussa  ja minulla oli aikaa tutustua tuotteisiin ja miettiä mitä kukakin tarvitsee.

Iberon korut ovat kiva idea ja nämä tyylikkäät ja ajattomat helmikorvakorut sai m, sillä hän pitää juuri tämän tyyppisistä korviksista.

Shampoopullo vetelee viimeisiään ja varsinkin kun mini m tyhjensi yhteisen shampoon omaan pulloonsa Pariisin taannoiselle kisamatkalle ja läträsi sillä liikaa, niinpä nämä Cutrin  shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille olivat enemmän kuin tarpeen. Mieto tuoksu, pesi hyvin ja hoitoaine hellii, UV-suojakin joka ehkäisee värin haalistumisen. Tässä tuntuu kaikki olevan kohdallaan. m sai ainakin kauniin kiillon hiuksiinsa näillä ja tuuhealtakin tukka näytti. Hyvä tuote.

Aivan ihanan pitkät ja kaarevat ripset sain tällä Clarinsin ripsivärillä sudittua, mutta valitettavasti työpäivän jälkeen oli aina hieman mustaa tuhriintunut silmien alle ja kosteuttahan tämä ei kestä alkuunkaan. Harmi, sillä tuote oikeasti sai aikaan kauniit luonnolliset ripset. Tämän annoin mini m:lle matkalle mukaan, mutta koska kisameikki tehtiin irtoripsillä, tämä oli jäänyt hänellä käyttämättä. Niinpä otinkin sen takaisin itselleni ja ehkä käytän sitä vain ja ainoastaan sisätilassa ollessani. Ulkona kun silmät alkavat vuotamaan.

No hei, mitä tästä muuta voi Dermalogican fanina sanoa, kuin, että upeeta!  Tehokas tuote, joka tulee olemaan yksi luottotuotteistani ja on kokeilemisen arvoinen.

Olin innoissani, kun sain tämän Paese poskipunan, sillä minulla on viime keväänä LivBoxilta saatu saman merkin luomiväri-trio ollut niin käytössä, että olen jyystänyt vaalean värin ihan loppuun. Mutta mikä on pielessä, kun väriä ei tahdo saada sutiin? Olen hangannut ja hangannut poskipunaa ja sitä irtoaa vain himpun verran. Värisävy on niin minulle sopiva, mutta värin irtoaminen paletista ei onnistu.

Huulirasvoja kuluu, mutta minulla alkaa jo olla varastot pullollaan. Tässä on kuitenkin hyvä Acon rasva suojakertoimilla ja matkalle etelään tarpeellinen. Kyllähän tätä kotimaassakin voi käyttää, mutta yleensä käytän huulipunaa, joten rannalle siis tätä, kun on vedenkestäväkin. Pehmentää huulia ja tuoksu on ihanan vaniljiainen ja tätä nuuskuttelee mielellään.

Tuoksujutuista tykkään ja tämäkin Dolce&Gabbana oli ihanan raikas, vaikkakin oli kukkaistuoksu, valkoinen amaryllis yhtenä kukkana.  Suunnattu huolettoman täydelliselle, sensuellille naiselle.
Kaunis jo pelkästään tuo pahvipakkaus.
Näin on arvio tehty toukokuun LivBoxista, joten seuraavaa jo odottelen, kun tarjouksesta sen tilasin.

                                              With love,
                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *