Ihonhoito,  Kosmetiikka

L300 Anti-Age

 
Yhteistyössä L300
 
 
Sain kokeiluun kuivan ihon L300 lisäksi myös anti-age tuotteet ja niitä siirryin pikkuhiljaa käyttämään. En pysty vaihtamaan heti uusiin tuotteisiin heittämällä, vaan ihoni pitää saada tutustella niihin vähitellen, jottei tulisi näppylöitä ja punoitusta.
 
 
Anti-Age Face serum on tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka tasoittaa ohuita juonteita. Seerumi on tiiviste kosteuttavista aktiivisista aineista, kuten hyaluronihappo ja karbamidi. Tulos; kimmoisa ja sileä iho. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyä.
 
Tämä seerumi on kirkasta, hajutonta ja hyvin leviävää, yksi pisara riittää kasvoille ja toisen olen laittanut  kaulalle. Hyvin imeytyvä, mahdollisesti kuivahko ihoni hörppää kaiken tyytyväisenä.

Anti-Age Firming Day cream parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ohuita juonteita. Hyaluronihappo ja luontaiset antioksidantit antavat iholle kosteutta, suojaa, joustvuutta ja kimmoisuutta. Ihon kosteustasapaino paranee ja ihon pinnasta tulee sileämpi. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Hajusteeton.

Tuote on kevyehkö ja hyvin levittyvä ja meikki on pysynyt tämän päälle levitettynä ihan hyvin, tosin käytän primeria lisänä. Iho ei kiillä myöskään meikittöminä päivinä ja iho tuntuu pehmeältä.

Anti-Age Night Cream yövoide tukee ihon uudistumista ja vähentää ohuita juonteita. Hyaluronihappo, keramidit ja hoitavat öljyt antavat iholle kosteututta ja ravintoa sekä auttavat ihoa parantamaan luontaista suojakerrostaan. Ihon kosteustasapaino paranee ja ihon pinnasta tulee sileämpi. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyä.


Yövoide tuntuu paksuhkolta ja kestää tovin, ennen kuin se on imeytynyt, välillä jopa nukkumaan mennessä  kasvot takertuvat tyynynliinaan. Ilmeisesti tämä on liian tehokas tähän vuodenaikaan jopa minulle, joten talvella sitten tai auringossa vietetyn päivän päälle. Iho on kyllä pehmeä, mutta minulla on alkanut kehittymään muutamia näppylöitä, joka kertoo siitä, etteivät näin tuhdit voiteet käy minulle kesäaikaan. Pakko laittaa voiteet odottamaan talviaikaa.

Anti-Age Firming Eye Cream siloittaa juonteita ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Hyaluronihappo ja aminohapot sekä luontaiset öljyt ja antioksidantit antavat iholle kosteutta, kimmoisuutta ja suojaa ympäristön vaikutuksilta. Ihon kosteustasapaino paranee ja ihon pinnasta tulee sileämpi. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyä.

Silmänympärysvoide on tuntunut todella hellivältä ja silmät eivät vuoda tai oireile, joten sopii minulle. Yritän nyt opetella laittamaan tätä nyt myös huulien ympärille, jotta huulirypyt saisivat kyytiä ja eivät ainakaan syvenisi.

Näissä anti-agen tuotteissa oli kyllä plussaa pumppupullot, paitsi yövoiteessa ja se auttaa annostelussa. Purkit ja purnukat olivat yksinkertaisia ja tyylikkäitä ilman turhia krumeluureja ja kimalteita. Puikkomaiset anti-age tuotteet eivät muuten vie liikaa tilaa meikkipussissakaan, joten muotoilukin oli hyvin suunniteltu

 

Silmämeikinpoistoaine oli hyvin hellä ja poistaa hyvin vesiliukoisen meikin ärsyttämättä herkkiäkään silmiä. Mini m näyttää tyytyväisenä käyttävän tätä tuotetta ja valituksia en ole kuullut. Käytän myös itse tätä silloin kun en käytä vedenkestävää meikkiä ja olen tyytyväinen. Napsautettava korkki tekee hommasta helppoa.

Lämpimät kiitokset tästä tilaisuudesta tutustua L300 kosmetiikkatuotteisiin.

Huomenna on tulossa pieni giveaway, jossa yhtenä tuotteena on L300 tuote.

                                                      With love,
                                                    M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *