Sisustaminen

Koritkin mustaksi parvekkeella

 

Eilinen meni kyllä juhlahumussa, sillä aamupäivä kyyditeltiin kilpaa miehen kanssa tyttäriä kouluihin
ja takaisin ja sitten oli vielä miehen sisaren tyttären lakkiaiset.  Voi sitä nuoruutta ja odotuksen innokkuutta, kun ei vielä tiedä mitä tulee tapahtumaan. Voihan se jollekin olla stressaavaa, mutta tämmöisenä päivänä kyllä saa vaan nauttia juhlistansa ja olla onnellinen. Onnea kovasti kaikille koulunsa päättäneille!

 

Meillä parvekkeen huonekalut ovat saaneet uuden värin pintaansa ja kuten aiemmin taisin kertoa, niin puuöljyllä huollettujen huonekalujen päälle ei pystynyt mustanharmaalla öljyllä pintaa tummentamaan, joten Valtti maalilla sitten maalasin useampaan kertaan pinnat, kunnes olin saanut itseäni miellyttävän lopputuloksen. No, mihinkäs tässä kiire, nyt vain odottelen, että mies löytäisi jostain ratkaisun ohjaajantuolien päällysten suhteen. Loppujen lopuksi se varmaankin olen minä ja ompelukone, kun yritämme ratkaista ongelman. Odotellen  sitten vain ja onneksi tilassa on sohva, johon olen jo päällisen ja selkänojatyynyn ommellut.
Mustalla maalaaminen meinasi karata käsistä, sillä kun maalia jäi, löysin aina jotain minkä voisi sutia mustaksi. Nämä eivät alkuunkaan näyttäneet hemaisevilta koreilta tuossa muodossa, mutta kun pintaan sipaisi vähän maalia, niin tyyli muuttui ja kyllä, ne saivat paikan uudistuneelta parvekkeelta.
Sisäpuolelta en jaksanut alkaa maalaamaan, koska en silti ylettänyt joka koloon, mutta ruukun suojiksi olen nämä tarkoittanutkin, joten ei ole vaarallista, mikäli sieltä hieman vaaleaa näyttää pilkistävän.

Tämän kulhon tai mikä-nyt-liene olen raku-keramiikassa joskus muovaillut ja nyt kun se on vuosia kantanut kiviä sylissään, ajattelin uudistaa sen toimenkuvaa ja istuttaa siihen mehikasveja. Parveke kun on niin paahteinen, että uskoisin niiden siellä kestävän. Sen alla olevan Pentikin penkin maalasin myös mustaksi ja pidän siitä kyllä nyt enemmän. Laittelen  parvekkeesta lisää kuvia ja yritän kärsivällisesti odottaa istuintyynyjä ja selkänojia tuoleihin.

                                                         With love,
                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *