Arvonta,  Ihonhoito

Arvonnan voittaja… ja jälleen kasvohoidossa

Kauneuspaketin arvonta on nyt suoritettu! Paljon onnea mariamarialle, jonka kesäiho tulee kuulaaksi ja hehkeäksi sokerin ja kookoksen kuorinnalla. Mielenkiintoista! Saisikos ohjeita ja mittasuhteita tuohon, jotta voisi itsekin kokeilla!

Kävin tänään myös itse kauneushoidossa  Dermalogica-hoidossa Sunrisessa. Otin taas tarjouksen, sillä minähän en tahdo hevillä luovuttaa. Nyt kyllä olin osaavissa käsissä. Ihoni tutkittiin, ei ehkä niin tarkasti, mutta kosmetologi sai kuitenkin heti kiinni ihoni kunnosta. Couperosaa poskilla ja nenällä ja muuten hieman pintakuiva. Kuulostaa minun iholtani, mutta pintakuivuus harmitti, sillä olen yrittänyt kosteuttaa ja laittaa naamioita.  Kuulemma kaikki yhdessä vaikuttavat ja itse uskon myös allerigalääkkeiden kuivattavan oman osansa. Iho putsattiin ja kuorittiin ultraäänellä ja hän osasi antaa oikeanlaisia neuvoja, kuten sen, että tuotteet eivät sisällä paljoakaan vettä, joten pienikin määrä riittää. Tässä oli minulle taas hyvä ohjeistus, sillä taidan läträtä liikaakin tuotteiden kanssa.  Naamiona oli kaurapuurolle tuoksuva naamio. Mietin jo, että tuoksu on niin sama kuin puurossa, että pitäisköhän alkaa kokeilla puuroa naamiona, sillä tytär, mini m, sekoittelee aina jos minkäkinlaisia kuorintoja ja naamioita itselleen. Paras juttu oli muutama vuosi sitten, kun tytär kavereineen mökillä vieraillessaan sai inspiksen tehdä banaanimössöstä naamion hiuksille. Voi luoja sitä sotkua, mitä hiuksista löytyi vielä pari seuraavaakin päivää. Banaani ei muuten hevillä lähtenyt pitkästä tukasta. Joo, ehkäpä syön puuron puurona tästäkin lähtien.
Lopuksi sain facemapping-lappuni ja ohjeet jatkaa samoilla tuotteilla, mutta kuoria useammin ja laittaa naamioita useimmin. Selvä, tehdään niin. Mutta namusena pohjalla oli vinkki, että koska heillä on tulossa remontti, niin kaikki Dermalogican tuotteet myydään puoleen hintaan! Minähän olin viivana hyllyn edessä ja sain jotain hamstrattua mukaani, kuten special cleansing gel, skin smoothing cream ja multivitamiini naamio, joka minulla loppui jo huhtikuussa. Ainoastaan harmitti se, että uusi aurinkosuojatuote spf 50 oli loppuunmyyty, joten pitänee katsastaa muualta. Kannattaa käydä kurkkaamassa Kruunuvuorenkadun Sunrisen Dermalogica-tuotteita, mikäli puoleen hintaan kuulostaa hyvältä.

                                                           With love,
                                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *