Tuoksut

Versace, Yellow Diamond

Tämän raikkaan tuoksun valitsin itselleni kevyeksi päivätuoksuksi tälle kesälle. Tuoksu ei ole mikään uutuus, mutta mielenkiintoinen tuttavuus minulle. Tuoksusta kerrotaan seuraavaa:
Versace Yellow Diamond on ilmava kukkaistuoksu, jossa piristystä antavat sitrussävyt. Tuoksu avautuu sitruunalla, bergamotin, neroliöljyn ja päärynän puhtaalla yhdistelmällä. Sydämessä kukkivat appelsiininkukka, freesia, mimosa ja lumme ja lopulta Diamond kietoutuu meripihkan , myskin ja guajakkipuun harmoniseen viittaan.
Kuulostaa niin kauniilta, mutta kuvauksesta myös saattaa saada ajatuksen, että tuoksu olisi imelä ja liian hedelmäinen, mutta ei se ole. Yllättävän raikas ja kevyt, sopiva juuri päivätuoksuksi. Mieto tuoksu saattaa kyllä välillä pistää miettimään, että lisätäänkö vielä vaiko ei. En yleensä jaksa raahata mukanani tuoksuja, joten lisäämättä jää. Parempi niin, etteivät ihmiset ympärillä pyörry voimakkaaseen tuoksupilveen. Tämän kyseisen tuoksun hankin Kicksistä ja sain sen vielä edulliseen tarjoushintaan.

Millainen on sinun kesätuoksusi?

                                                   With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *