Käsityöt,  Sisustaminen

DIY: Kivaa pientä keittiöön

Tiskirätti. Se se on. Löysin nimittäin yhden kerän Bambu-lankaa ja päätin heti, että tästä tulee nyt sekä sisustus-että-hyötyjuttu. Tämän tekaisee nopeasti ja jopa alakoululainen osaa tämmöisen neuloa. Itse yritin kehitellä aina jotain pientä puhdetta tytöille, kun koulu loppui ja kesäloma alkoi. ” Tylsää kun ei ole mitään tekemistä! ” Tätä meillä aina hoettiin, joten pakko oli jotain yrittää inspiroida. Nyt ei varmasti kumpikaan tästä innostuisi, vaikka tylsää olisikin. Mutta niille, jotka innostuvat neulomisesta, niin tästä on vaikka hyvä alkaa.
Bambu lankana on tähän varmaankin paras, sillä se on luonnon materiaali ja kerää hyvin kosteuttta ja kestää kulutusta ja paranee käytössä. Yhdestä kerästä saat tehtyä tämän rätin ja neulo se kaksinkertaisella langalla. Luo 40 silmukkaa ja neulo ainaoikein niin kauan kun rätti näyttää neliöltä. Päättele silmukat. Siinä se.

                                                           With love,
                                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *