Sisustaminen

Kesäkukkaset pihapiirissä

Nyt tulee kuvapläjäys pihapiirin kukkasista, vielä kun ne näyttävät kauniilta. En tietoisesti ostanut montaakaan kukkaa pihalle, koska rahaa niihin saa uppoamaan ihan tuhottomasti, vaan ajattelin selvitä muutamilla kukilla läpi kesän. Ehkä jotain pientä saatan vielä ostaa, mutta katsotaan nyt. Pelargonioita ja orvokkeja laitoin oven edustalle ja kas ne ovat nyt melkein kokonaan auenneet nupuistaan.

Terassin nurkalla isossa ruukussa on hortensia ja muratti ja saatan sinne jotain vielä istuttaa, koska tuossa on näköjään aikamoinen aukko valmiina sille jollekin.

Tämän liljan kanssa saattaa käydä köpelösti, sillä tuli vasta äskettäin mieleen se, että tekeekö se vain yhdet kukinnot. Jos näin on, niin sen elämä taisi kohta olla siinä.

Marjapensas kantaa marjoja ja pikkulinnut vierailivat ateriomassa siinä niin ahkerasti, että oli pakko laittaa verkko, jotta meillekin jotain jäisi.

Mansikat kukassa, kohta herkutellaan….

 
Yrtit, ehkei niin hemaisevassa kunnossa kuin voisi, mutta elossa…
 

Pensasmustikka kuntoutui sittenkin pupujen raatelun jälkeen ja kasvaa innokkaasti, tosin veli tai sen sisko menehtyi.

Etupihan syreeni kukkii vuosien kitumisen jälkeen ja se on niin kaunis. Otin oksia maljakkoon, mutta vein ne heti suosiolla parvekkeelle. tuoksu on niin päihdyttävä.

 
Pakko oli näyttää vielä, miten parvekkeella ollut valkoinen hortensia muutti kukat vaaleanpunaisiksi ja syynä tähän on kuulemma kaktusmulta, johon paremman mullan puutteessa istutin kukan. No, hempeän vaaleanpunainenkin käy meille.
 

Pihapuskat kauniissa kukkaloistossaan, mutta huh, mikä haju.
No, niin. Tämä oli tilanne tänään. Kaikki vielä hengissä.

                                                            With love,
                                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *