Kosmetiikka

Kesäkuussa LivBoxissa

Kesäkuisessa LivBoxissa oli sellaista kesälle sopivaa peruskauraa. Mikäs sen parempaa, sillä näitä juttuja aina tarvitsee ja nyt tulee kaikki kyllä käyttöön.

Varsiterä Bic Soleil Bella on 4-teräinen varsiterä, joka on varustettu kookosmaitoa sisältävällä voidenauhalla. Toimii varmasti ja mini m tämän nappasi heti, sillä tämä oli ollut tilauksessa. Pesukukka mulle kiitti, sillä edellinen kukkanen juuri hajosi. Tykkään näistä.

Hansaplastin kovettumia poistava seerumi. Tätä tulee käyttää säännöllisesti, jotta saadaan tuloksia. Sujautin tämän miehelleni, joka kiitti ja saas nähdä koska tämä otetaan käyttöön…..

Tämä Nivean In Shower Body Milk on kyllä kätevä. Niin helppo käyttää ja iho jää miellyttävän pehmeäksi. On vaan hankalaa oppia pois rituaaleista ja ajatuksissaan sitä meinaa alkaa suihkun jälkeen taas rasvaamaan kroppaansa. Matkalle ehdottomasti mukaan ja säästyy turhilta puteleiden raahaamisilta.

Huh, tämän huulipunan väriä, ajattelin, kun ensimmäisen kerran ruuvasin tämän putelin auki. Mutta tämähän olikin huulilakka Rimmeliltä, jossa on huulipunan intensiivinen väri ja huulikiillon upea kiilto. Mahtavaa  ja itse asiassa sitten, kun uskaltauduin kokeilemaan tätä, niin tästähän tuli suosikkini oitis. Ei muuten tuhraannu samalla tavalla kuin huulikiilto ja ei tule sellaista tönkköä oloa kun huulikiiltoa käyttäessä. Kesti koko päivän hyvin, mitä nyt syönnin jälkeen piti vähän lisätä.

Mini m nappasi myös tämän kuorinnan itseään varten, sillä tämä on kuulemma nuorisotuote. Kuorinta tuntui karkearakeiselta, joten omalle iholleni en tätä ottaisi, mutta mini m tuntui tästä innostuvan. Käteeni kokeiltuani totean, että pehmeäksi tuli, muttei kasvoni tätä punoittamatta kestäisi.
Lisänä paketissa oli Viaplay-kortti, jolla saa katsella leffoja ja urheilua 2kk ilmaiseksi ilman sitoumuksia. Jaa-ha. Voinette arvata mitä meidän nuoriso tänä kesänä tekee…niin jos me tämä ladataan. Ideana kyllä kiva.

                             With love,
                               M

4 Comments

  • Mysterious M

    Voi kiitos tiedosta. Vähän epäilinkin, että onko se kokonaan ilmainen ja sitoutuuko sitä kuitenkin johonkin jäseneksi kuukausiksi. En todellakaan tiedä ladataanko me tätä, kun nuoriso on nytkin nenä kiinni jossain laitteessa. No hyvä kuulla, ettei nuo pesukukat yleensä mene rikki. En ymmärrä miten onnistuin rikkomaan omani, mutta saisi sen korjattua, jos ompelen sen kasaan. Joka tapauksessa mulla on nyt uusi kukka ja hyvin pesi. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  • Mysterious M

    No kuorinnalla olisi minullekin ollut enemmän käyttöä, mutta toisaalta, kuorinnan sain juuri työpaikan Dermosil arvonnasta, joten sillä mennään. Boxien sisältö näköjään vaihtelee. Kivaa viikonloppua sulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *