Käsityöt

…ja kone surraa

No niin. Nyt olemme siis siinä tilanteessa, että minun täytyy osoittaa uhitteluni miehelle todeksi ja koska oikeanvärisiä kansituolin päällisiä ei mistään löytynyt valkoisena, niin teen ne itse. Eurokankaassa oli tarjolla kankaita veneilyyn, ulos ja parvekkeelle. Tämä kangas sisältää suojan kosteutta, likaa ja hometta vastaan. Pesu 40 asteessa ja yhden pisteen silityksellä tuote aktivoituu jälleen hylkimään noita edellä mainittuja haittoja. Toivon totisesti, että kankaan suoja todella toimii.

Nyt täytyy myöntää, että vaikka olen pienen ikäni harrastellut ompelukoneen ääressä kaikenlaista hääpuvuista sohvan päällystämiseen, niin en todellakaan uskalla sanoa mitä tämä pehmuste oli syönyt. Oliskohan pellavaa tai puuvillakuitua? Roskia oli mukana, tikkua sun muuta, joten jotain luonnonkuitua se on. Kamalasti pöllysi, kun kävin sitä pöyhimään. Laitan nämä samat täytteet uusiin sisälle ja mukailen näin vanhaa, jottei mies pääse kuittailemaan. No, ei se oikeasti kuin leikillään, mutta tässä on näytön paikka.

Tupsuja vielä mietin, että laitanko nämä vanhat vaiko etsin/teen itse uudet. Tupsuja nyt osaan tehdä, mutta lanka täytyy olla jotain pehmeää puuvillaa.

Tämmöistä minulla tässä on nyt tekeillä ja katsotaan miten onnistun. Kone laulamaan….

                                          With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *