Kengät,  Muoti

Ekat kiilat ever

Elämä ei voi olla pelkää ompelemista tai käsityön tekoa, shoppailukin kuuluu siihen. Nimittäin tänään lähdimme ruokaostoksille mini m: n kanssa ja jotakin ostoksia piti Sinellissä tehdä. Pussillinen askartelutarvikkeita lähti mukaan. Kicksissä sattui sopivasti olemaan ale, josta siten tarttui muutama pieni tarpeellinen mukaan. Ranskalaisen manikyyrin setti, aurinkorasva ja huulivoide.
Stockmannilla oli ale myös alkanut ja koska olen kaipaillut uusia kesään sopivia sandaaleja, joilla jaksaisi kävellä, niin kävimme katsastamassa alennuskengät. Kun huomasin nämä Vagabondin kiilakorkokengät ja ajattelin, että mitäs tuosta, jos näillä on vähän korkeutta, pituutta meikäläisellä kun ei ole liikaa. Ei näillä ehkä kovin pitkiä reissuja kävellä, mutta mukavilta ja kevyiltä nämä tuntui, joten 40% alesta ei tarvinnut montaa kymppiä pulittaa. Nyt sitten olen kiilakorkojen, ensimmäisten sellaisten sitten lapsuusaikojen, onnellinen omistaja. Hassua, ettei tuo kiilan korko tunnu yhtään niin hurjalta, kuin jos nämä olisivat piikkikorot. Kiilakorkokenkää ei siis turhaan ole kehuttu, vaikka olen aina pitänyt niitä vähän rumina. No, voihan sitä onneksi mieltänsä muuttaa, nainen kun olen.

                                                         With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *