Käsityöt,  Sisustaminen

Tupsutellen

Arvatkaapas mitä nämä ovat? Ei, ne eivät ole rakennussarja pienokaisille, vaan tupsuntekokoneita. Oikeesti. Olin niin yllättynyt, kun eilen lankakaupassa ostoksilla ollessani kysäisin hupimielessä, että löytyykö teillä tupsuntekoon apuvälineitä, koska oikeita tupsuja ei myytävänä ollut. No, konepakkaus löytyi ja montaa eri kokoa. Tämä on kyllä näppärä apuväline kun tupsujen täytyy olla saman kokoisia ja näköisiä ja kyllä tämä aikaakin säästää. Tarvitsen useamman tupsun parveketyynyihin, joten nyt näytän tupsujen tekemisen vaihe vaiheelta.

Valitse sopiva tupsun koko ja aseta palaset vastakkain kuvan osoittamalla tavalla.

Kieputa lanka kaaren ympäri ja tee myös toinen samalla lailla.

Napsauta sitten puoliskot vastakkain niin, että ulokkeet menevät limittäin.

Leikkaa ympyrä auki, kuten leikkaisit pahvitupsussakin.

Pujota lanka kehikoiden välistä ja solmi tiukasti kiertäen pari kertaa ympäri.

Irrota osat ja sinulla on kaunis tupsu.

Seitsemän euron hintaan kiva kapistus Lankamaailmasta, vaikka en usko, että näitä tupsuja niin tulee tehtailtua, mutta kyllä tämä nyt aikaa säästää ja hermoja. Tupsuja tulee yhteen tuolin päälliseen 14 ja tuoleja on kolme. Jee. Loppumetreillä siis ollaan.

                                                      With love,
                                                             M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *