Askartelu,  Sisustaminen

Liukuvärikynttilän tekeminen

Koska muut perheenjäsenet ovat vielä muutamia päiviä/viikkoja töissä, on mini m ollut hieman tylsistynyt kotona luuhaamiseen. Niinpä olen yrittänyt parhaani mukaan keksiä hänelle puuhaa työpäivien ajaksi. Kuinkas ollakaan eilen pitkän kirpparilla vietetyn raskaan myyntipäivän päätteeksi hän päätti alkaa valamaan kynttilöitä. Itse olin aivan puhki, mutta hänellä intoa tuntui riittävän ja koska en halua, että hän näiden kynttilöiden kanssa touhuaa yksin, niin annoin iltasella luvan tähän projektiin.

 
Kynttilärakeet muoviastiaan ja kuumaan vesihauteeseen sulamaan.
 

Värirakeita ei tarvitse olla kuin yksi hempeän vaaleanpunaiselle värille ja sitten lisätään aina rakeita lisää, kun halutaan voimakkaampaa värisävyä. Sulanut neste kaadetaan sitten kynttiläkippoihin, joihin on kiinnitetty kuumaliimalla kynttilänsydän. Jotta sydän ei kallistu vinoon, kannattaa laittaa vaikka kynä tukemaan jäähtymisvaiheessa sydäntä.

Kynttilämestari oli ikionnellinen lopputulokseen ja helposti kävi. Tässäpä mukavaa puuhaa hieman isommille askartelijoille vaikka sadesään ratoksi. Näistä saa kivoja tunnelmallisia lahjoja vaikka viemisiksi mökille. Kynttilöiden täytyy jäähtyä 24 h ennen käyttöönottoa. Tarvikkeita ostimme Sinellistä. Tunnelmallista iltaa.

                                                          With love
                                                                 M and designer
                                                                            mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *