Sisustaminen

POLKKA JAM for House

Sain kesälahjaksi ihastuttavan lautasen ja astiapyyhkeen: ”Rauhalliset aamupäivät verannalla, oman pihan antimet, ystävät ja ennen kaikkea kevät ja kesä: Tätä kaikkea juhlistaa uusi hyväntuulinen Huvila-mallisto, jonka kuvitti Polkka Jam eli muotoilijapariskunta Kristiina Haapalainen ja Sami Vähä-Aho, jotka tuoreina Kemiön-saarelaisina ovat inspiroituneet vanhoista mansardikattoisista taloista, villiintyneistä salaisista puutarhoista, luomuviljelystä, kuun kierrosta, kuisteista ja lasiverannoista.” Näin kerrottiin Polkka Jam kisukortissa.
Mikäs sen ihanampaa kun saisi viettää ne rauhalliset ja LÄMPIMÄT kesäaamun päivät siellä verannalla tai vaikka sitten sillä parvekkeella. Tänään ei ollut puhettakaan, kun räntääkin satoi. Mutta kyllä ne mukavat kesäpäivät tekevät tuloaan, varsinkin kun loma alkaa juhannuksesta.
Olin otettu tästä lahjasta ja iloinen, kun sattui juuri niin sopivasti, että olin jo suunnitellut joko tehdä itse astiapyyhkeitä tai sopivan kohdalle tullessa ostaa sellaisia. Tämä on viehättävä ja sopii tyylikkyydellään niin kotiin, kuin sinne haaveiden huvilalle. Sitä odotellessa käytän tätä vain kotosalla. Lautasella tarjoilen vaikkapa pikkuherkkuja. Nettisivujakin kävin katsastamassa ja tuli into tilata kaikkea kivaa, mutta tuo into täytynee todennäköisesti sammutella ainakin hetkeksi ja miettiä, mitä todella tarvitsee.

                                 With love,
                                        M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *