Käsityöt,  Sisustaminen

Valmiit ohjaajantuolien pehmusteet

Ylpeänä voin esitellä parveketuolien valmiit pehmusteet. Olen niihin todella tyytyväinen ja niistä tuli juuri sellaiset kuin ne entisetkin olivat, täytteine kaikkineen. Nyt, kun kankaassa on kaikki suojaukset, voin jättää nämä vaikka talvehtimaan parvekkeelle, koska homesuojakin on. Se kyllä helpottaa säilytysongelmien kanssa. Aiemmin nämä on tungettu sängyn alle tai vaatekaappien perukoille.
Kangasta oli muuten helppo käsitellä, mutta vinkiksi annan, että paksua päällyslankaa ei kannata puolata alalangaksi. Tikki ei toimi ja ilmankos tappelin koneen säätöjen kanssa ja lanka kului hetkessä loppuun. Niin, kangasta nuori Eurokankaan myyjätär mittasi liian vähän ja sain käydä hakemassa sitä lisää. Sitten loppui lanka ja pätevämpi myyjätär kertoi tämän jipon, että sitä päälletikkauslankaa ei kannata laittaa alalangaksi. Ompeleminen helpottui kummasti ja pöllyävän täyttämisprojektin jälkeen tein kasapäin tupsuja ja vedin ne jättineulan kanssa läpi. Nyt parveke näyttää liian täydeltä kaikkine tuoleine pöydän ympärillä, mutta yksi tuoleista onkin tarkoitus siirtää toiselle seinämälle ja vain tarvittaessa ottaa käyttöön. Hylly odottaa vielä poraajaa, joka seuraa vaan jalkapalloa.

                                               With love,
                                              M

4 Comments

 • Teija Hakula

  Upeat pehmusteet olet loihtinut! Vaalea väri sopii hienosti tumman puun kanssa.

  Nauratti tuo sinun kommetti jalkapalloa töllöttävästä miehestä 🙂 Annan vinkin:
  Ota vasara tai pora käteen ja aloita hyllyn kiinnittäminen itse, niin johan luomakunnan kruunu
  ennättää apuun! Voit tehostaa tätä pitämällä melkoista mekkalaa, niin apu rientää paikalle
  alta aikayksikön, trust me 🙂

 • Mysterious M

  Voi joo! Minä en saa edes koskea poraan, koska en kuulemma kuitenkaan osaa. Tuo kyllä voisi auttaa ja usein uhittelenkin, että kohta teen ite, mutten ole vielä tuumasta toimeen ryhtynyt. Nuo jalkapallo-ottelut vois kyllä jo loppua….Mukavaa juhannusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *