Käsityöt,  Sisustaminen

Valmiit ohjaajantuolien pehmusteet

Ylpeänä voin esitellä parveketuolien valmiit pehmusteet. Olen niihin todella tyytyväinen ja niistä tuli juuri sellaiset kuin ne entisetkin olivat, täytteine kaikkineen. Nyt, kun kankaassa on kaikki suojaukset, voin jättää nämä vaikka talvehtimaan parvekkeelle, koska homesuojakin on. Se kyllä helpottaa säilytysongelmien kanssa. Aiemmin nämä on tungettu sängyn alle tai vaatekaappien perukoille.
Kangasta oli muuten helppo käsitellä, mutta vinkiksi annan, että paksua päällyslankaa ei kannata puolata alalangaksi. Tikki ei toimi ja ilmankos tappelin koneen säätöjen kanssa ja lanka kului hetkessä loppuun. Niin, kangasta nuori Eurokankaan myyjätär mittasi liian vähän ja sain käydä hakemassa sitä lisää. Sitten loppui lanka ja pätevämpi myyjätär kertoi tämän jipon, että sitä päälletikkauslankaa ei kannata laittaa alalangaksi. Ompeleminen helpottui kummasti ja pöllyävän täyttämisprojektin jälkeen tein kasapäin tupsuja ja vedin ne jättineulan kanssa läpi. Nyt parveke näyttää liian täydeltä kaikkine tuoleine pöydän ympärillä, mutta yksi tuoleista onkin tarkoitus siirtää toiselle seinämälle ja vain tarvittaessa ottaa käyttöön. Hylly odottaa vielä poraajaa, joka seuraa vaan jalkapalloa.

                                               With love,
                                              M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *