Käsityöt,  Sisustaminen

Viimeisimpiä viritelmiä parvekkeelle

Tässä on nyt se puuhäkkyrä, jonka uhosin ainakin tehdä parvekkeen uudistamisesta unelmoidessa. Idean sain pinterestistä ja vanhan peikonpähkinäpuunoksat saivat kyytiä kun niitä sahailin ja mies sitten armollisesti porasi pienet reiät. Mini m maalasi mustalla ja valkoisella apunani, silloin kun kalusteita sudin. Nämä rakukeramiikkahelmet heitin joukkoon, jotta nekin johonkin saisin ujutettua. Minusta tämä häkkyrä on hauska. Sopisi vain niin sinne unelmien merenrantahuvilan terassille!

Sopivasti musta-valkoteemalla mennään, kun löysin kaapin pohjalle unohtuneet tuikkukupit. Nyt ne saivat paikan parvekkeella. Vielä se hylly odottaa, mutta itse unohdin merkitä paikan sille, joten poraaja ei tietenkään sitä voinut tietää. Harmin paikka, että vaikka pidän parvekkeestani niin kovin, ei sinne kyllä tarkene kuin saunasta vain mennä vilvoittelemaan. Tämä kesänalku on ollut niin surkea, että the only way is up!

                                      With love,
                                            M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *