Muoti

Piña Colada-mekko

Minulle tuli niin pina colada-drinkki mieleen tästä m:n Zarasta löytämästä mekosta, joten siitä tuli otsikko tälle postaukselle. Voin kuvitella itseni siemailemassa ananakseen tehtyä juomaa kuumana kesäpäivänä merituulen huokaillessa taustalla…
Materiaaliltaan tämä oli hieman paksumpi kuin kuva antaa ymmärtää, joten tätä voisi käyttää myös syksymmällä neuleen/hihakkeen kanssa. Mekko oli alessa ja istui kuin valettu, toki minun täytyi olkaimia vähän lyhentää. Niitä kesäisiä päiviä tässä vielä odotellaan ja ehkäpä sitten matkalla viikon parin päästä m voi tätä jo käyttääkin.

                                                              With love,
                                                          M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *