Kosmetiikka,  Yhteistyö

Black Cherry by Jane Iredale

 
 
Yhteistyö Jane Iredale
 
Sain kokeiltavakseni Jane Iredalin kirsikkaisen huulikiillon ja täytyy myöntää, että ensin hieman hämmennyin kiillon tummanliilaan sihtaavasta sävystä, mutta sitten huomasin, että minun ihoni sävyyn sopii, että sitä levittää vain kevyesti. Kiilto ei siis ollenkaan ole niin tumma huulilla, kuin se antaa tuubissaan ymmärtää. Värisävy sopii mielestäni parhaiten aikuiselle naiselle ja on kuulemma yksi myyntisuosikeista. Mielestäni tämä kirsikkainen sävy sopii jotenkin loppukesään ja syksyyn, miksei talveenkin. Yleensä syksyisin tummemmat sävyt löytyvät huuliltani, joten syksyinen kiiltoni on siis tässä.
Huulikiilto on rauhoittava ja kosteuttava kiilto, joka myös ravitsee huulia. Totta on, että useat huulikiillot käytön jälkeen tuppaavat kuivaamaan huulia, mutta tämä ei sitä onneksi tee. Tuotteessa ei ole säilöntäaineita eikä myöskään hajusteita. Moringavoi ja avokadoöljy toimivat hoitajina ja kosteuttajina tässä kiillossa. Kannattaa kokeilla ja Jane Iredalin nettisivustolta löydät lisää tietoa ja värisävyjä näistä ja muista tuotteista.
 
                                             With love,
                                                   M
 
 

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *