Uncategorized

Samsung objektiivi

Niin siinä sitten kävi, että tuli ostettua uusi objektiivi Samsung NX1000 smart digijärkkäriini. Olin jo tehnyt taustatyötä ja suunnitellut kesällä ostavani zoomin tai pannukakkulinssin, mutten ollut varma kumman ottaisin ja halusin kaikki mahdollisuudet hyvien kuvien ottamiseen, tietenkin.
Mini m oli perjantain aamupäivän kynsikeikailla ja pääsimme kaupungille vasta iltapäivän puolella. Aurinkokin peräti paistoi ja oli perus kesäsää. No, koska liikkeellelähtö kesti, oli se kauppa johon olin kipeästi halunnut mennä, sulkenut ovensa tietenkin jo kolmelta. Minua otti päähän.  Mini m oli lähtenyt vääränlaisilla kengillä mukaan ja ne hankasi ja painoi ja hänellä kun kuulemma ei ole mitään hyviä kenkiä, niin pokkesimme pikaostoksilla Sokoksella ja ostimme sellaiset halvat tennarit, joilla nyt voi hetken kävellä saamatta rakkoja. Stockmannilla tuli tehtyä pikkuostos ja kun olimme lähtemässä kotiin, myöhästyimme juuri bussista. No, kas Thomas Sabo on avannut oman liikkeensä ja eikös siellä vain ollut 50% alessa kivoja juttuja ja niin me lähdimme sieltä Sabo-kassit heiluen uudestaan pysäkille, mutta taas se bussi pahus näytti juuri lähtevän pysäkiltä. Niin, tuossahan onkin tuo Samsungin liike, city-centerin talossa, johon minun on pitänytkin poiketa sitä objektiivia katsomaan. Sisään vaan.
 Aikani pähkäiltyäni kahden objektiivien välillä, päädyin sitten kuitenkin ostamaan zoomin 50-200mm, jossa on onneksi kuvanvakain, sillä kameraan kuuluvassa 20-50mm objektiivissa ei sitä ollut ja kuvat saattavat välillä olla tärähtäneitä. Palvelu oli erinomaista ja ei tullut liikaa tyrkytystä, mutta myyjä Kari kyllä kertoi omia mielipiteitään. Hänkin oli valinnut juuri tämän objektiivin, joten pannukakku jäi ja nyt olen uusien opiskelujen/kokeilujen edessä.
En minä yleensä näin pähkähullu ostelija ole, sattui vain niin, että se mitä olin lähtenyt hakemaan, en saanut sitä, mutta monin verroin muuta. Loppujen lopuksi, tarkoituksena oli hankkia tuo objektiivi verkkokaupasta, mutta olemme lähdössä matkalle, niin en jaksanut alkaa stressaamaan, että ennättääkö objektiivi tulla ajoissa perille, joten nyt sain sen heti mukaani ja hinnastakin sain hieman neuvoteltua.
Mutta nyt harjoittelemaan.

                                                  With love,
                                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *