Sisustaminen

Terassille uutta ja vanhaa

Kun keväällä sain innostuksen parvekkeen laittamiseen, sai parvekkeella ollut tiikkinen laatikko luvan siirtyä terassille. Mietin ensin sen maalaamista ja sohvaksi tekemistä, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että olkoon, katsotaan jääkö se vain säilytyslaatikoksi. Hankalahan siinä mitään on säilyttää, kun siinä on nuo reiät, joten sade kastelee, minkä kerkeää. Olisin minä muovinkin sinne sisään laittanut, mutta mies oli vähän epäilevällä kannalla. Lähinnä olisin halunnut säilyttää siellä terassin tuolien tyynyjä. Jos tässä innostuu, niin öljyä on pintaan sipaistava.
Tämä kesä on ollut tähän asti ilmoiltaan niin surkea, että kaikki on terassin suhteen jäänyt vähän hunnigolle, koska eipä siellä aikaa ole pystynyt viettämään. Viime viikolla satuin Stockmannin alesta nappaamaan mukaani kolme Casan tyynyä tarkoituksenani laittaa ne laatikon päälle ja ilman mittauksia meni mukavasti nappiin. Ehkä teen jonkinlaisen selkänojatyynyn tuohon taakse, mikäli siinä tulee istuskeltua. Lauantaina vietin siinä hetkisen punaviiniä nautiskellen ja ihan mukava ja lämmin istumapaikka tuo tuntui olevan. Ensimmäinen kerta taisi olla tänä kesänä terassilla.
 Hortensiat, jotka niin kauniisti kukkivat, ovat nyt kaikki ruskettuneita ja pilalla kaikesta tästä sateesta. Harmittaa, kun kukinnot olivat niin kauniita. Täytyy laittaa uusia kukkasia tilalle, jos tämä sadesää hellittäisi. Niin ja idea pensasaidan muuttamisesta tyrehtyi siihen, ettei riittävää innostusta asialle ollut. Harmi sinänsä, mutta minkäs teet. Lauantaina katkoin taas sellaisen määrän kolmemetrisiä oksia aidasta, jottei ne kaadu mansikoiden päälle, että ihan hirvitti. Mutta uutta oksaa kasvaa huimalla vauhdilla ja kohta taas saan toimia metsurina.
Olettekos te muut saaneet nauttia terassilla oloilusta?

                                                          With love,
                                                                 M

2 Comments

 • Teija Hakula

  Tiikkinen terassisohva näyttää vallan mukavalta! Hauska miten nappiin osui
  tuo istuintyynyjen valinta.
  Meilläkin kannettiin istuinpehmusteet terdelle vasta tällä viikolla, ei ole pahemmin
  ollut terassikelejä tälläkään suunnalla.

  Ihanaa maanantai-iltaa M!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *