Kengät,  Muoti

Don`t tell papa

Ostoksilla Tallinnassa tutustuimme meille uuteen englantilaiseen Debenhamsin tarjontaan. Tukholmasta liike oli tuttu, mutta se lopetettiin heti sen jälkeen, kun löysimme tiemme sinne. Ilahtuneena siitä, että liike oli avattu Rocca al Mareen, johdattelin tyttäreni sinne ja he tulivat perässä hieman epäilevinä, sillä he luulivat tätä liian aikuismaiseksi liikkeeksi,(lue mummoliikkeeksi). Sieltähän sitten löytyikin Redherring beiget korkkarit  huikeilla koroilla ja m ihastui tietysti niihin. Kengät olivat alessa, joten pikkurahalla saimme juhlakengät tuleviin ystävän rippijuhliin. Ainoa miinus tässä on se, ettei mieheni olisi näitä ikinä hyväksynyt, joten hys, hys tästä.  Voi olla, ettei mies edes huomaa, no jaa 12 cm lisäpituutta ei oikein pysy salassa, mutta no täytyy varmaankin pehmitellä miestä ensin. Kenkien korko on niin tukeva, että näillä on kuulemma helppo kävellä. Korot näissä kengissä on hauskin idea liukuvärjäyksineen. Itselleni en näin korkeita korkoja pystyisi ostamaan.

                                               With love,
                                              M

5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *